Boek: 29 paardenverhalen uit het hart

Prijs: €29,90 | Geplaatst: ma, 2022-11-28 13:27
Images: 

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Staat:
Nieuw

29 waargebeurde verhalen over prachtige combinaties, verteld door de eigenaar, met foto's gemaakt door mij speciaal voor het boek

Een idee dat al jaren in mijn hoofd zat. Een droom als fotograaf: je foto's gedrukt in een boek. Langzaam heeft het vorm gekregen en in 2020 heb ik de stap gezet om echt te gaan beginnen. Het belangrijkste vind ik de echtheid, het herkenbare. Als paardenmensen kunnen wij uren met elkaar praten, vol emotie en vol herkenning. Negenentwintig mensen heb ik verzameld. Stuk voor stuk met een mooi en bijzonder verhaal. Of het nou gaat over succes in de sport, een paard dat ongeveer iemands hele leven heeft meegemaakt (en gemaakt), of een droom die is nagejaagd; alles komt voor in mijn boek. De foto’s heb ik speciaal gemaakt voor in het boek, volledig in zwart-wit weergegeven en zo intiem en puur mogelijk. Het paard in de hoofdrol en de band tussen beiden als rode draad.

Een boek om te lezen, voor op tafel en om rustig doorheen te bladeren. Ook prachtig om kado te geven aan elke paardenliefhebber. 

Te bestellen via: www.29paardenverhalen.nl of stuur me een privébericht! 

29,90 excl verzenden 

Liefs, Robin - made by Robin

Registreer en log in om contact op te nemen met robincera.
↑ Naar het begin van de pagina