Nieuw huis voor jouw paard?

Gevraagd | Prijs: notk | Geplaatst: di, 2022-10-04 14:47

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Stamboekpapier:
Nee

Zoek jij een goed nieuw huis voor je paard? Maar is hij of zij al even niet gereden? Of te groen voor je? Of mis je de klik? Het kan lastig zijn om je paard zelf te verkopen als je bijvoorbeeld door gezondheidsredenen niet kan rijden. Of de faciliteiten ontbreken waar je nu staat. Of je er snel vanaf moet.

Ik wil deze winter weer één paard in training nemen om te verkopen. Ik doe geen snelle handel, één paard tegelijk. Ik maak ze bekend met buitenritten en in de bak en als het reëel lijkt rijd ik ook een paar wedstrijden. In het voorjaar gaat het paard dan in de verkoop. De exacte constructie kunnen we onderling afspreken. Als je er snel af moet, kan ik het paard overnemen, maar omdat ik er nog in moet investeren zal dat dan niet de hoofdprijs zijn. Anders is ook een courtage / trainingsgeld bespreekbaar.

Wel kan ik je garanderen dat ik ze behandel als mijn eigen paard en ook op tijd dierenarts, osteopaat, hoefsmid etcetera laat komen. Daarnaast zoek ik altijd de juiste match voor een dier en ben ik eerlijk over (on)mogelijkheden. Kopers komen eigenlijk altijd meerdere keren kijken en rijden voordat ze de beslissing om te kopen nemen. Ook contact met nieuwe eigenaar is bespreekbaar, mits deze persoon dat ook wil natuurlijk.

Wat ik zoek:

- Een gezond, correct bewegend paard of grote pony, merrie of ruin maakt niet uit

- Wel: Fries, Gelders, E-pony of kruising (1,50  - 1,70 m)

- Geen: dravers, volbloed, ijslander of western paard

- Spaans gefokt alleen als er drie zeer correcte gangen op zitten

- Prijs naar aanbod en trainingsniveau

Doel = na paar maanden training verkoop aan nieuwe particuliere eigenaar, waarschijnlijk voor lichte dressuur en recreatie.
Meer informatie op mijn website http://horses.mirages.nl/

Ik heb plek vanaf december.

Registreer en log in om contact op te nemen met jillaroo.
↑ Naar het begin van de pagina