Lieve 8 jarige recreatieruin (AES)

Prijs: notk | Geplaatst: wo, 2022-09-28 12:14

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Geslacht:
Ruin
Leeftijd:
8 jaar
Stokmaat:
163 cm
Kleur:
Bruin
Discipline + Niveau:
Basis/AllroundBeleerd
Stamboekpapier:
Ja

Na lang wikken en wegen heb ik besloten om voor Murdock een ander huisje te zoeken waar hij de aandacht en liefde krijgt die hij verdient. 

Murdock is een 8 jarige ruin van 1,63. Afstamming; Marrast x Haarlem. 

Ik verkoop Murdock omdat ik verder wil gaan in de sport met mijn andere paard en daardoor te weinig tijd, geld en energie over heb voor Murdock. Om maar gelijk met de deur in huis te vallen, Murdock heeft een bemerking in zijn halswervels. Dit betekent dat hij alleen recreatief gereden kan worden, bitloos, lang en laag met licht contact op de teugel! Dit is zeer belangrijk, wordt dit niet gedaan dan knarst hij zijn tanden en maak je hem niet blij. Hij is bij de kliniek geweest compleet op de foto/echo gezet, injecties gehad alles is bekend en op te vragen, ik licht het graag toe in een privéberichtje! In principe kan hij verder alles als je rekening houdt met zijn hals. Hij reageert enorm goed op houding, zit en gewichtshulpen en is met 2 vingers in je neus en met neckrope te rijden.

Ondanks zijn bemerking is Murdock verder kerngezond en echt een leuk en vooral lief recreatie paard waar je heerlijke ritjes mee kan maken, buiten of in de bak. Hij is super braaf, erg werkwillig, een enorme knuffelbeer, verkeersmak en wanneer hij je vertrouwt gaat hij voor je door het vuur. Hij heeft een meewerkend karakter erop en ook ernaast met grondwerken. Hij is gereden op B/L niveau en maakt ook prima een sprongetje. Dit vindt hij ook ontzettend leuk om te doen, hij springt met gemak over de meest vreemde hindernissen heen. Ik gun hem een plekje waar hij alle aandacht en liefde krijgt die hij verdient en lekker recreatief aan de slag kan. Hij pakt alles wat ik met hem probeer zo goed op, western, rijden met neckrope, zwemmen, lange buitenritten zowel alleen als samen, grondwerk, de join-up, vrijspringen, hij doet het allemaal. Ook geniet hij graag van een lekkere poetsbeurt en komt hij hinnikent naar het hek voor een knuffel wanneer ik eraan kom. 

Murdock is altijd optijd geënt en bekapt en hij is bekend met de tandarts, fysio en osteopaat.

Registreer en log in om contact op te nemen met NO94.
↑ Naar het begin van de pagina