Recreatiepaard

Prijs: notk | Geplaatst: do, 2022-09-22 15:28

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Geslacht:
Ruin
Leeftijd:
8 jaar
Stokmaat:
172 cm
Kleur:
Vos
Stamboekpapier:
Ja
Afstamming:
Afstamming
Moeder: 
Tanagra M
Vader: 
Sandro Boy
Vader van moeder: 
Calvados

een heel goed tehuis gezocht!!!

jacrimoso is een 8 jarige ruin, die helaas is afgekeurd als springpaard.

hij is bij ons geboren, en als je hem ziet snap je wat ik bedoel dat hij de koning van stal is.

hij is een echte clown, wilt heeel graag aandacht, en je ziet precies wat hij denkt!

heeft in het verleden M gesprongen, springt altijd en stopt echt nooit. Het is wel een paard met een gebruiksaanwijzing. Bokt en steigerd absoluut niet, maar is wel wakker Als er een bijv een vogel wegvliegt. Ik ben absoluut nooit bang van hem geweest want hij bedoelt alles met een goed hart, maar niet geschikt voor iemand die angstig is.

helaas heeft hij ongelijke hoeven waarbij ze met springen gevoelig zijn, en zal nooit meer hoger in de sport kunnen springen.

ik ben op zoek naar een gouden stal voor Jacrimoso. iemand die graag recreatief wilt rijden, en wat dressuurmatig en wat lage sprongetjes wilt doen. Waarbij hij niet 24/7 buiten hoeft te staan, want hoewel de meeste dat fijn vinden. wil hij na een paar uurtjes enorm graag naar stal! en hij gaat ook zeker niet de handel in! 

een goede plek is hierbij het allerbelangrijkste.

voor meer info: 0610655788 

Registreer en log in om contact op te nemen met wilma1991.

Reacties

Door buitenlust op

Hallo Wilma,

Wij kennen elkaar niet persoonlijk, maar ik zit nu heel de tijd met Jacrimoso in mijn hoofd. Ben de buurvrouw van Elles koole, dan weet je waar ik woon. Als je denkt dat ik een goed plekje voor je mooie rooie kan bieden dan laat je maar wat weten. Je kunt me op facebook onder buitenlust kinderbegeleiding vinden en op mijn site: www.buitenlustvlake.nl  

Ik zoek een braaf paard waarmee ik af en toe alleen mee naar buiten kan en die gedrag van mensen kan spiegelen. Evt. kinderen voor een stapritje aan de hand op zijn rug oke vindt. Verder in mijn kudde van 8 paarden kan bivakkeren, waarbij hij naar stal kan, wanneer hij wil. 

Mocht je denken dat is een match, dan kun je contact met me zoeken. 

Vr.gr. van Mariëtte Luteijn

↑ Naar het begin van de pagina