Lax Hooi knabbelblok voor Paarden

Prijs: notk | Geplaatst: ma, 2022-09-19 08:02

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Staat:
Nieuw

Lax Hooi knabbelblok voor Paarden

De Lax weideproducten zijn de gezonde snack voor paarden en combineren natuurlijke ingrediënten met een unieke smaak en zorgvuldige verwerking. Zo bieden ze de beste voorwaarden voor hoogwaardig voer. De heerlijke krokante sticks hebben de beste eigenschappen en verwennen paarden met belangrijke voedingsstoffen. Met een laag suikergehalte is dit de ideale aanvulling voor een evenwichtige voeding. Het paardenvoer is gemaakt  weidehooi van gecontroleerde teelt en is graan- en melassevrij. Vers van de wei worden de ingrediënten direct verwerkt en geperst tot een lange, ronde vorm. De gezonde ruwvoersnack is daardoor zeer uitgebreid en zorgt voor langdurig knabbelplezier.

De Lax hooi knabbelblokken kunnen in de voerbak worden gevoerd, van de grond worden gegeten of met de hand worden gevoerd. Dit geeft de paarden extra werk en er ontstaat geen stof of vuil - het perfecte alternatief voor hooinetten. Deze heerlijke lekkernijen dragen niet alleen bij aan het welzijn van paarden, ze bevorderen ook de speekselproductie.

De traktaties zijn geschikt voor alle paarden, zelfs voor paarden die gevoelig zijn voor stof of schimmel, of gedragsstoornissen en moeilijk stalgedrag vertonen. 

Inhoud
4 stuks

NL Lax Hooi knabbelblok voor Paarden Samenstelling: 100% hooi. Voedermiddel. Analytische bestanddelen: Vocht 10%, ruwe celstof 21,1%, ruw vet 2,4%, ruw eiwit 11%, ruwe as 10%, suiker 5,8%, zetmeel 0,01%. Bewaring: koel en droog. Buiten direct zonlicht. 3,5 kg / 4 st. 

Graan- en melassevrij, en daarmee ook glutenvrij.

€ 12,15
Verzendkosten € 5,50

https://www.daisypaardenshop.nl/a-75369282/dierenvoeding/lax-hooi-knabbe...

Registreer en log in om contact op te nemen met kiki1976.
↑ Naar het begin van de pagina