Ermelo 24/7 buiten plek ruin/merrie/jonge hengsten

Prijs: €175,00 | Geplaatst: do, 2022-05-12 16:30

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Paar plekjes vrij in Ermelo!

In onze mooie rustige kudde is er plek voor een ruinen/merries/jonge hengsten.  

Op dit moment zijn we een prachtig mooie en grote paddock paradise aan het opzetten aan de rand van ermelo. We hebben daar nu al 2 mooie kuddes rondlopen, een hengsten opfok groepje (tot 3 jaar) en een kudde met merries en ruinen

Ze staan 24/7 buiten met schuilstal en bomen om te schuilen, de hengsten komen op het gras te staan daar wordt een soort paddock paradise van gemaakt (maar dan op gras). Dit gras gaan we ook gaan omzaaien naar speciaal paardengras, waar allemaal gezonde kruides in zitten en een fijne verrijking zijn van het gras en hooi wat ze krijgen. Op de plattegrond is deze kudde de blauwe.

We vragen 175 voor deze hengsten kudde per maand

Ook de andere kudde staat 24/7 buiten en krijgt een mooie grote zandtrack met verharde delen en schuilstallen. We hopen hier ook een waterplas aan te kunnen leggen uiteindelijk. Deze paarden komen niet op het gras, perfect voor paarden die niet goed tegen gras kunnen! 

Dit gaat om de oranje belijning. 

Er komt een goede buitenbak en longeerbak (groen). 

Uiteindelijk willen we ook overdekte poetsplaatsen heb en

Op dit moment is de stalling 225 per maand voor deze kudde.

Het mesten doen we op dit moment zelf, maar het wordt enorm gewaardeerd als iedereen een handje mee helpt door bijv een dagje te mesten als 1 van ons ziek is etc of standaard 1x in de 2 weken 1 dag te mesten, maar dit is geen verplichting nu. 

Zwart de parkeerplaatsen, verharde loopdelen en poetsplaatsen. 

Wie zoekt er nog een mooi plekje?

Registreer en log in om contact op te nemen met Amado.
↑ Naar het begin van de pagina