Beheerder(s) stal kros

Prijs: notk | Geplaatst: di, 2022-05-10 08:53
Images: 

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Beheerder(s) gezocht voor paardenstichting. 

Altijd al in de Dordtse polder willen vertoeven tussen de paarden? Dit is je kans want Stichting Kros Paardenopvang Drechtsteden zoekt beheerder(s). Het is een vrijwillige functie, in eerste instantie voor een jaar. Er staat een beheerdersruimte tot je beschikking met prachtig uitzicht, je krijgt vrijwilligersvergoeding en je kunt eventueel een paard meenemen. Het is een functie voor 5 dagen per week of de weekenden (vrij – zon).   

De werkzaamheden betreffen m.n. het voeren en water geven van de paarden, het buiten zetten in en binnenhalen van de paddocks of de weides, het aanvoeren en inkopen van hooi en stro, het beheren van de weides en het verzorgen van de geiten (6) en de kippen (3). Verder is het de bedoeling dat er iemand op stal is vandaar ook dat het met twee personen beter te organiseren is.   

We vragen iemand met gedegen paardenkennis, die zelfstandig met de paarden en eventuele calamiteiten kan omgaan. Mocht je vragen hebben dan kan je contact opnemen met Anouk van Heeren 0648153316. 

 

Registreer en log in om contact op te nemen met stalkos.
↑ Naar het begin van de pagina