Verzorgster/bijrijdster aangeboden

Prijs: €0,00 | Geplaatst: wo, 2022-01-12 20:31

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Ik zou graag mezelf en een ander blij maken met het verzorgen (en rijden indien mogelijk) van een paard of pony. Jarenlang heb ik ervaring opgedaan omtrent dressuur, springen, longeren, loswerken, buitenrijden, wandelen en grondwerk. Omgeving Santpoort-Zuid (binnen een straal van maximaal 5 kilometer).

Afgelopen jaar ben ik verhuisd en hiermee heb ik mijn oude kleine manege achter me moeten laten. Ik heb hier veel geleerd van een paardenfluisteraar als instructrice, andere ruiters, vriendinnen en de paarden zelf. Sinds mijn achtste ben ik bezig geweest met rijlessen, het verzorgen van pony's en het bijrijden van paarden. Ik kan niet goed wennen aan een grote manege met veel paarden en tien mede lessers, daarom ben ik op zoek naar een paard die ik kan verzorgen (en rijden). Ik zit nu te denken aan twee dagen per week, hier kan ik eventueel een beetje van afwijken. Als ik op het paard mag rijden, zou ik heel graag les krijgen om nieuwe dingen te leren :)

Wat persoonlijke informatie: ik ben een meisje van zeventien jaar oud. Ik heb mijn havo-diploma gehaald en zit nu in een tussenjaar waarin ik bij een bakkerij werk. Ik zou mezelf als rustig, oplettend, sociaal maar wel verlegen, avontuurlijk, vaak positief en gedreven omschrijven. Zodra ik iemand goed ken zal ik meer openbloeien en wat meer aanwezig durven zijn. Naast werken speel ik piano en ben ik bezig met het halen van m'n rijbewijs.

Ik hoor het graag als je interesse hebt of iemand kent die naar een verzorger/bijrijder op zoek is!

veel liefs, eileen

Registreer en log in om contact op te nemen met eileenudo.
↑ Naar het begin van de pagina