StressLess injector en gel

Prijs: notk | Geplaatst: do, 2021-12-09 10:30

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Staat:
Nieuw

1x StressLess injector

1x StressLess gel, 2 zakjes van 5 gram.

Productomschrijving injector

Rustgevend supplement, dat uw paard helpt om zich te ontspannen. De rustgevende kruiden en voedingsstoffen versterken elkaar, waardoor de stressgevoeligheid van het paard op meerdere punten wordt aangepakt. Het is geschikt voor gebruik bij het zadelmak maken, (op)scheren, bezoek aan de hoefsmid en dierenarts of wedstrijden. De rustgevende kruiden in combinatie met aminozuren helpen stress te verminderen, zónder dat het ten koste gaat van de alertheid van uw paard.Productomschrijving gel

PrimeVal StressLess® Feromonen Gel helpt paarden met stressvolle situaties om te gaan zonder de prestaties te beïnvloeden.
• Op basis van een analoog van lichaamseigen, geruststellende feromonen. De feromonen verzorgen een instinctieve, rustgevende reactie, omdat het een veilig en geborgen gevoel veroorzaakt.
• Het geruststellend feromoon van het paard heeft geen dopingeffect en staat niet op de lijst van verboden ingrediënten van de FEI.
• PrimeVal StressLess® Feromonen Gel helpt in stressvolle situaties om het welzijn van het paard te waarborgen en bevordert daarmee het concentratie- en leervermogen.

 

Nieuw, zelf niet meer nodig.

Registreer en log in om contact op te nemen met Bosbewoner.
↑ Naar het begin van de pagina