Pony-pensioenplekje aangeboden op mini paddock paradise

Prijs: €225,00 | Geplaatst: di, 2021-12-07 16:40
Images: 

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Gun je jouw pony een 5 sterren plekje waar hij gelukkig oud kan worden? Een plek waar pensioen niet rust roest betekent, maar vitaliteit door rustig in beweging te blijven op een paardvriendelijke stal? Lees dan snel verder.

In januari start ik een mini paddock paradise in Bennekom, midden in Nederland en goed bereikbaar vanaf de A12. Hier zal een groepje van 3 tot 5 pony’s gaan wonen en er is daarom ruimte voor één of meerdere pensioenpony’s in volpension (A, B of C pony).

Zelf heb ik een shetlandpony ruin van 23 jaar. Door mijn jarenlange ervaring met zijn verzorging, weet ik hoe belangrijk een goede huisvesting is voor het stimuleren van beweging om zo problemen als hoefbevangenheid en insuline dysregulatie te voorkomen. Daarnaast ben ik gedragstherapeut en clickertrainer voor paarden en gespecialiseerd in paarden helpen om met plezier te bewegen zonder gebruik van dwangmiddelen. Graag wil ik mijn kennis inzetten om dit ook voor andere pony’s te bieden.

Het mini paddock paradise bestaat uit een basis met een paddock, schuilstallen en verharding. Om de weide heen komt een looppad (track). Door op verschillende punten in de paddock en op de track ruwvoer in netten op verschillende hoogten aan te bieden, worden de pony’s gestimuleerd om in beweging te blijven. De paddock paradise zal steeds verder worden uitgebreid met verrijking zoals eetbare hagen, variërende ondergronden, een heuvel en bomen.

Naast de dagelijkse verzorging, krijgt je pony ook extra aandacht met wandelen en licht grondwerk door middel van clickertraining. Een fijne manier om fit en blij te blijven, ook al zit rijden of intensief werk er niet meer in door ouderdom of blessures. Soms zal deze training plaatsvinden in de vorm van lessen en workshops clickertraining die ik op mijn locatie organiseer. Dit gebeurt uiteraard op een manier die bij de behoeften van de pony past. Natuurlijk mag je daarnaast ook zelf langskomen om je pony te bezoeken en met hem bezig te zijn!

Jouw investering voor all-in verzorging, training op maat en een 5 sterren pensionplek is €225,- per maand. Dit is inclusief hooi en vitaminebrok en exclusief kosten rondom medische verzorging en bekapping. Je pony blijft volledig in jouw eigendom.

Klinkt dit als een mooie optie voor jullie? Neem gerust contact met mij op om vragen en mogelijkheden te bespreken.

Registreer en log in om contact op te nemen met Effects.
↑ Naar het begin van de pagina