Verzorg(st)er gezocht voor mijn 2 paardjes!

Prijs: notk | Geplaatst: di, 2021-11-23 21:37

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Hallo!

Voor mijn paard en shetlander ben ik op zoek naar een verzorg(st)er!

Wat ik zoek:

Ik zoek iemand die het leuk vind om 2 tot 3 dagen in de week de verzorging van mij over te nemen en met mijn paardjes aan de slag gaat.

Dus iemand die het niet erg vind om de stal uit te mesten en het weitje van mijn shetlander poep vrij te maken. Ook hooi en brok voeren en medicijnen geven hoort erbij. 

Ook verwacht ik dat je netjes met de spullen en paardjes omgaat. En dat je afspraken na komt!

Wat ik bied:

2 hele leuke paardjes waar je lekker mee aan de slag mag. De shetlander kan voor de koets en hij kan ook vrijheidsdressuur. Ook houd hij van een wandeling en vind hij het leuk om even helemaal uit zijn plaat te gaan aan de longeerlijn. 

Het paard kan bereden worden maar vanwege een knieblessure blijft haar knie voor altijd een zwak puntje. Hierdoor mag er niet te intensief met haar gereden worden , dus alleen recreatief en absoluut niet springen! Het paard word nu 3x in de week gereden. 

De paardjes:

De shetlander heet Piedro maar iedereen noemt hem Piedje. Piedje is een grappige en hele lieve shetlander van 21 jaartjes oud. Pied meet 1.10 en als je niet te groot bent is hij te berijden. Helaas heeft Piedje de ziekte van Cushing.Hierdoor moet hij iedere dag een pilletje bij zijn eten, door zijn pilletje is hij nog lekker zich eigenwijze zelf en lekker fit. 

Het paard heet Alliance maar we noemen haar allemaal Alli. Alli is een echte merrie van 1.67 en ze kan erg lomp zijn. Door dat ze een niet zo fijn verleden heeft kan ze moeite hebben met nieuwe mensen. Als Alliance eenmaal merkt dat het goed zit kun je alles met haar. Alliance is een springpaard alleen door haar blessure kan ze helaas niet meer springen. Alli geniet nog van de recreatieve ritjes en buitenritjes , ze kan wel erg sterk worden. Verder is ze een schat van een paard waar mijn kleine nichtje van 8 jaar alles mee kan. 

Ik vraag GEEN bijdrage! dit omdat ik allang blij ben als iemand mij wilt komen helpen. 

lijkt het je iets? stuur me dan een berichtje ! :) 

Groetjes Romy :)

Registreer en log in om contact op te nemen met jeromyxx.
↑ Naar het begin van de pagina