Wei te pacht (huur) | Paarden | Koeien | Overig vee

Prijs: €220,00 | Geplaatst: wo, 2021-10-27 09:16

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Algemene beschrijving

Voor hobbyisten, boeren & (paarden) sportliefhebbers bied ik een weiland aan van 4400m2. Het is enkel mogelijk het gehele stuk land te pachten. Het stuk land is beschikbaar vanaf 1 januari 2022.

Aangeboden faciliteiten

Zoals op de foto’s te zien is het mogelijk om de wei vanaf de weg te benaderen. Het stallen van voertuigen in de wei is niet toegestaan.

Aan de achterkant van de wei ligt een sloot, uiteraard is het toegestaan om hier water uit te halen voor vee.

De kleigrond wordt in de wintermaanden snel drassig, om de kwaliteit van de grond te behouden kunnen maximaal 2 paarden of 2 koeien lopen. 

Optioneel: paardenrijbakken

ca. 300 meter verder in de straat zijn twee verlichte paardenbakken, voor een meerprijs van 10 euro per ruiter per maand kan hier gebruik van worden gemaakt

Overige

Als verpachter ben ik bereid om in de genoemde faciliteiten mee te denken, alles buiten de aangeboden faciliteiten zal in overleg plaatsvinden, in verband met het bestemmingsplan is het enkel toegestaan de grond voor agrarische doeleinden te gebruiken. 

Pacht prijs

De totale pachtprijs bedraagt €220.- per maand, dit is berekend op €50.- per 1000m2 per maand. De kosten dienen iedere maand voor de 1e huurdag contant te worden voldaan waarop op een bewijs van betaling volgt. 

De borg bedraagt drie maanden huur (kan ook via bankoverschrijving), uiteraard krijgt u hiervan een bewijs van betaling en wordt dit retour gestort wanneer de wei in dezelfde staat wordt opgeleverd bij uittreding. 

Adres

Winssen, koningstraat 36 6645KP 

Voor alle foto's:

http://tinyurl.com/wei-winssen

Registreer en log in om contact op te nemen met marijndegen.

Reacties

Door tamary op

Dat gaat flink richting kale weide voor pensionstalprijs.Hoe zit het met de omheining trouwens?

Door marijndegen op

Beste Tamary, 

Een pension zit al snel op de 350 euro, bij het plaatsen van twee paarden kost het omgerekend 110 euro per paard per maand, dat is een verschil van 240 per paard per maand, lijkt mij ver weg van een pensionprijs. Tevens heb ik graag dat mensen dit niet huren als ze het niet kunnen betalen.  

Kale weide is ook niet helemaal correct,  het is toegestaan om een mobiele stal te plaatsen, maar dit is aan de huurder en het zal in overleg gaan. 

De omheining is prikkeldraad. Ik hoop je volledig te hebben geïnformeerd, zo niet hoor ik het graag.

Met vriendelijke groet,

Marijn Degen.

↑ Naar het begin van de pagina