gezocht! Bomproof recreatie paard.

Gevraagd | Prijs: notk | Geplaatst: ma, 2021-10-25 17:40

Informatie over de verkoper

Advertentie details

hoi hoi! Ik zoek een leuke doorgereden pony, om buitenritten mee te doen, alleen of samen, en af ten toe mee te springen, gewoon voor recreatie.  We hebben zelf een weiland en stal naast het huis en de pony komt bij twee andere lieve pony’s van 8 en 21 jaar te staan.

Zelf ben ik 15 jaar en enkele jaren ervaring met paardrijden.   
Wat ik vooral zoek is een makkelijke pony, ruin of merrie, om buitenritten mee te maken dus de pony moet bomproof zijn en geen problemen hebben met weiland delen. Overige kenmerken die ik zoek zijn 8-14 jaar, braaf allround en bareback (eventueel bitloos), hoogte ongeveer 1.50 - 1.65 meter, braaf op trailer en vreemde plekken.

We geven de pony een mooi plekje bij twee andere lieve pony’s in Drenthe. Wel willen we graag een keuring en proefperiode om zeker te zijn dat de pony een goede klik heeft met de ruiter en de andere pony’s. Ons budget is maximaal 4000-5000 Euro en het liefst zouden we de pony van mensen verkrijgen die er zelf goed voor gezorgd hebben en mee gereden hebben, dus bij voorkeur geen handelaren.
de pony zal goed worden behandeld en met veel liefde worden verzorgd. 

We hebben zelf al een acht jarige pony (de 21e jarige is van vrienden). Hebben haar gekocht toen ze net zes was en na een tijdje werd het duidelijk dat er toch iets niet helemaal lekker zat. We zijn nu helemaal overnieuw begonnen en geven haar rustig de tijd om weer aan alles te wennen. Daarom zijn we op zoek naar een 2e pony die al ervaren genoeg is om van alles mee te doen.

Contact opnemen kan via: judithvanhoorn8@gmail.com
Of stuur een berichtje.

Registreer en log in om contact op te nemen met Judith_pony.
↑ Naar het begin van de pagina