Twee haflingers

Prijs: €5.000,00 | Geplaatst: zo, 2021-10-24 23:04
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Leeftijd:
14 jaar
Stokmaat:
157 cm
Kleur:
Bruin
Ras / stamboek:
Haflinger
Stamboekpapier:
Ja

Met spoed ivm verplichte inkrimping een passende nieuwe eigenaar gezocht.

De 2 haflingers zijn al 12 jaar samen en zijn echt een setje. Daarom zoeken we een nieuwe plek voor de 2 samen. Ze kunnen wel gescheiden mee op buitenrit. Ze gaan altijd mee op buitenrit in een groep, de merrie zou ook alleen naar buiten kunnen, de ruin is daar nog wat te onzeker voor.
Belangrijk is dat ze een plek krijgen waar ze lekker buiten zijn (dus niet op stal) en veel aandacht krijgen.Voor buitenritjes zijn het toppers en ze gaan ook makkelijk het water in.
Bijvoorbeeld voor een stel of ouder met groter kind. De grote misstaat zeker niet met een (grote) man erop.

Wiebbe: Haflinger ruin met stamboom 14 jaar 1,57 m en heel breed gebouwd. Oogt als trekpaard. Mooie lange manen. Iets last van exceem. Super aanhankelijk en betrouwbaar. Heeft een klein hartje.
Hij kan wat spanning overnemen van een ruiter maar is door beginner te rijden. Staat voor op ijzers omdat hij anders te gevoelig loopt op het harde.

Nala: Haflinger merrie met stamboom 13 jaar 1,42 m en breed gebouwd. Mooi lux hoofdje. Super aanhankelijk en knuffelig, maar met andere paarden soms wel een echte merrie. Ze zal het kaas niet van haar brood laten eten, maar staat hier niet heel hoog in rang.
Makkelijk te rijden en ook buiten bomproof. Zonder ijzers, heeft sterke hoeven. Ze moet wel wat kilo's kwijt.

Ze lopen hier in een paddockparadise dus 24/7 buiten.

Vraagprijs voor de 2 samen is 5000,-

Voor filmpjes, meer info of een afspraak maken graag via Whatsapp. Ik ben vaak slecht telefonisch bereikbaar maar ik bel je als je me dat vraagt. 06 543 965 96

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina