Goed huisje gezocht!

Prijs: notk | Geplaatst: zo, 2021-10-24 11:07

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Kleur:
Vos

Helaas is het moment daar dat ik de beslissing heb genomen om een nieuw huisje te zoeken voor mijn pony Maureen (Mau). Deze beslissing heb ik gemaakt omdat ik toch qua lengte niet meer lekker op Mau kan rijden en omdat ik merk dat Mau er aan toe is om een jong meisje weer veel te gaan leren.

Mau is een Welsh Cob van 16 jaar en haar stokmaat is 1.44. Ze heeft in het verleden Z dressuur gelopen en L gesprongen, dit vind ik overigens niet echt van toepassing want ik zoek niet iemand die weer diep met haar de sport in wilt. Mau is gewoon een pony die weer een jongen/meisje heel veel kan gaan leren. Ze is onwijs braaf en zou nooit wegschieten of steigeren/bokken. Wel geeft ze goed haar grenzen aan. Je moet vriendelijk met je hand zijn en kan haar niet zo in de krul trekken. Ik heb hier ook vriendelijk door leren rijden en ben haar daar nog steeds dankbaar voor. Springen en buitenrijden vind ze ook super leuk om te doen. Ze wordt dan altijd lekker enthousiast. Lekker poetsen en tutten vind ze ook fijn en ze laat eigenlijk alles toe. Het enige wat ze wel doet is luchtzuigen maar als ze me een goed maatje staat en lekker veel buitenkomt doet ze dit eigenlijk heel weinig. Meestal even als ze net haar brokjes heeft. 

Ik heb het liefst dat ze een beetje in de buurt blijft staan maar goed huisje gaat boven alles. Wij wonen in de buurt van Zutphen.

Als u interesse heeft hoor ik het graag!

Met vriendelijke groet, Sien

Registreer en log in om contact op te nemen met sien_06.
↑ Naar het begin van de pagina