Verzorger/ruiter voor braaf beginnerspaard in Koningslust

Prijs: €0,00 | Geplaatst: wo, 2021-10-13 01:08
Images: 

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Wij hebben een brave 18 jarige ruin van 1.73 (zie Bandido in mijn profiel voor meer foto's) staan die wel wat aandacht kan gebruiken. Ik heb met hem op hoog niveau wedstrijden gereden, maar door terugkerende blessures is hij niet meer geschikt voor het hogere werk, springen of wedstrijden rijden is dus NIET mogelijk. Wel is hij zeer geschikt als dressuur en buitenrijden, hoewel zijn naam anders doet vermoeden is het een rustig en bomproof leerpaard. Ik ben zelf met hem begonnen als manegeruiter en net zadelmak paard, dus ook voor ruiters met enkel manege-ervaring is hij geschikt. Hij staat momenteel helemaal stil, dus moet wel weer opgepakt worden. . Hoeveel je wil rijden kan in overleg, ivm conditie opbouw is 2/3 keer per week voldoende maar als je fanatiek bent mag je ook 4 dagen per week komen rijden. Uiteraard mag je naast rijden ook longeren en grondwerk met hem doen. Bij genoeg ervaring kan je samen met mij op mijn jonge paard ook op buitenrit. Mijn moeder is in het bezit van een ORUN diploma en kan je dressuurles geven voor een kleine vergoeding, grondwerk kan ik je mee helpen als je dat wil.

Wij vragen geen vergoeding, maar wel dat je de dagen dat je komt rijden de paddock en wei uitmest (ongeveer 1 uur fysiek zwaar werk). Wel willen we graag duidelijke afspraken over wanneer je komt en wanneer niet, extra of minder komen als je vakantie hebt of tentamens is geen probleem, maar laat dit minimaal 24 uur vantevoren weten. Wij hebben een kleinschalige stal aan huis (4 paarden), en houden de paarden op natuurlijke wijze, dus 24/7 buiten en veel ruwvoer.  Er is dus geen binnenbak. Het paard wordt dus niet verplaatst.

Als dit je wat lijkt, stuur dan even een reactie met wat meer info over jezelf. 14+ jaar oud heeft de voorkeur, ben je jonger dan verwachten we een volwassen houding.

Registreer en log in om contact op te nemen met Eef_Bam.
↑ Naar het begin van de pagina