Warrior/viking styled shoot

Prijs: €50,00 | Geplaatst: di, 2021-10-12 19:40

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Staat:
Nieuw

Warrior styled shoot. Locatie + datum in overleg. 

Marieke (MU Fotografie) en ik zijn op het idee gekomen om een warrior/viking styled shoot te organiseren! Het enige wat nog mist zijn gave modellen die mee willen doen aan dit concept! Locatie en datum zijn nog niet vastgelegd, (bijna) alles is in overleg nog mogelijk.

Wat zoeken wij?

We zijn voornamelijk op zoek naar barok/stevig gebouwde paarden, het liefst met veel behang. Ook is een bijpassende stoere outfit en passend tuig natuurlijk belangrijk (voor voorbeeldje, zie afbeelding)! Mocht je dit nu niet hebben dan kunnen we nog kijken of we ergens wat kunnen regelen, maar het is zeker een pre als je het al zelf in je bezit hebt. Verder zijn dingen als vrijheidsdressuur altijd fijn, maar dat is in deze situatie geen vereiste! 

Naast dit alles is het fijn als je een trailer in je bezit hebt of als je die kan regelen, voor het geval dat we ergens een heel gave locatie vinden die niet voor jou op wandelafstand te doen is. Het is niet noodzakelijk, maar het is altijd mooi meegenomen. 

De kosten van deze shoot zullen komen op €50, hiervoor krijg je per fotograaf 5 foto's (10 in totaal). Hiernaast komen nog reiskosten, maar met meerdere shoots/modellen op één dag zijn die uiteraard te verdelen. 

Heeft dit bericht nu jouw interesse gewekt? Ik ontvang graag een PB!

https://www.instagram.com/marliesm_fotografie/

https://www.instagram.com/mu.fotografie/

Registreer en log in om contact op te nemen met Kashmino.
↑ Naar het begin van de pagina