Aansprekende KWPN Merrie

Prijs: notk | Geplaatst: ma, 2021-09-27 23:23

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Geslacht:
Merrie
Leeftijd:
13 jaar
Stokmaat:
160 cm
Kleur:
Bruin
Discipline + Niveau:
DressuurM
Ras / stamboek:
KWPN
Stamboekpapier:
Ja
Afstamming:
Afstamming
Moeder: 
Winner
Vader: 
Johnson
Vader van moeder: 
Whinny Jackson

13-Jarige Bruine KWPN Merrie

Wegens beëindiging van de paardensport met pijn in mijn hart opzoek naar een 5-sterren huis. Dicha is een 13-jarige merrie (Johnson x Whinny Jackson) en al vanaf 3,5 jarige leeftijd in ons bezit en aangekocht direct van fokker. In de afgelopen tien jaar heel veel plezier mogen beleven met dit paard.

Dicha is een werkwillig braaf en voorwaarts paard onder het zadel, ze is uitgebracht t/m M1+9 dressuur en wegens studie en andere ambities niet verder uitgebracht. Ze is vaak op ander terrein geweest. (Wedstrijden/bos/strand/etc). Ze is niet 100% verkeersmak in verkeer maar wel een heel fijn paard om mee te nemen naar het bos/strand/duin en gaat ook makkelijk alleen mee op buitenrit. Altijd opstappen en wegrijden op dit paard ook na een tijd van minder beweging.

Heeft ook wel eens meegelopen in springles en crossless en vond dit erg leuk maar niet verder benut! Geschikt voor een beginnende ruiter mits juiste begeleiding aanwezig is, Ook een fijn paard voor overgang van pony naar paard. Ik zoek een plek waar ze veel naar buiten kan het gehele jaar door. Ontwormd, ingeënt & en geen stalgebreken en ondeugden bekend.
Haar toebehoren gaan mee. Bij de hoefsmid en met trailer laden niet altijd even makkelijk maar dit doet ze nu wel goed en braaf. +- 1.60

Meer info? Bereikbaar via email ( dejong.iris96@gmail.com ) of WhatsApp ( 06-12736818 )

 

Stamboom:

https://www.horsetelex.nl/horses/pedigree/325062/dicha

Eventueel nog meer beeldmateriaal:

https://www.instagram.com/kwpnbaydicha/?hl=bg

Registreer en log in om contact op te nemen met xJennifx.
↑ Naar het begin van de pagina