Verzorg(st)er gezocht

Gevraagd | Prijs: €0,00 | Geplaatst: vr, 2021-09-24 16:08
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Voor mijn twee stoere koudbloedjes, zoek ik een verzorg(st)er. Ik heb een IJslandse merrie(Gledi) van 19 jaar oud en een zwartbonte kruising ruin(Sky) van 10 jaar oud. Mijn paarden staan bij ons op de boerderij in Luttelgeest.

Het lijkt mij gezellig om sowieso één keer in de week samen iets met ze te gaan doen. Jij zal dan vooral met Sky bezig zijn. Sky is 1.15m en zwartbont. Hij kan voor de kar lopen en is beleerd onder het zadel. Tot nu toe vind hij het rijden niet het allerleukste, we hebben sinds kort wel een bak. Dus we zouden dit weer kunnen proberen, maar hiervoor moet je wel sterk in je schoenen staan. Dit hoeft van mij niet, als die lekker voor de kar loopt is voor mij ook prima. Hij vind het heerlijk om geborsteld te worden en er is ook parelli/vrijheidsdressuur met hem gedaan. Dit vind hij ook leuk. Het is een nieuwsgierige en lieve pony, maar wel eentje die een geduldige verzorg(st)er nodig heeft. Hij heeft namelijk wel echt een eigen willetje, omdat hij in het verleden best wat meegemaakt heeft. Sky is sinds 2015 bij mij.

Gledi is 1.34m en vos. Zij wordt bereden. Gledi is een heel makkelijk paard. Bomproef en geniet er het meeste van om een lekkere bosrit te maken. Ik heb Sky dan eigenlijk altijd mee als handpaard. Sky is ook dol op het bos. Dan trippelt hij gezellig naast Gledi mee. Gledi is sinds 2008 al bij mij.

 

Wat wij hier hebben:

-        Weiland(ze lopen altijd buiten)

-        Poetsplaats

-        Een buitenbak

-        Landpad om over te rijden

-        Bos(dit is wel eerst een kwartier langs het fietspad rijden)

-        Spullen om te borstelen en te rijden

-        Longeer en parelli spullen

-        Sulky en een kar, Sky staat nu eigenlijk altijd voor de sulky

 

Het zou fijn zijn om weer iemand te hebben die soms ook wat met ze wil doen. Het zou mooi uitkomen als je op vrijdag zou kunnen, dan zouden we samen iets met ze kunnen doen. Wanneer het goed klikt en je bent zelfstandig genoeg hiervoor, dan kunnen we ook best afspraken maken dat je Gledi bij gaat rijden. Of alleen iets met Sky gaat doen. Door de weeks of in het weekend. In het weekend zouden we soms ook wel met zijn tweeën wat kunnen doen als er iemand bij mijn kinderen kan zijn.

Woon jij in de buurt van Luttelgeest en lijkt het je leuk om minimaal één keer in de week bij ons op de boerderij te komen? Om lekker met de paardjes bezig te gaan. Laat het mij dan even weten.

Je kunt mij bellen of appen op: 0655691312

foto's: https://imgbox.com/g/8xgsyTgSiV

Julia Scholtens

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina