Te koop: Anky painted black dressuur zadel

Prijs: €950,00 | Geplaatst: do, 2021-09-23 18:20

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Staat:
Gebruikt
Discipline:
Dressuur
Materiaal:
Leer

Te koop: Anky painted black II 18inch dressuur zadel, maar valt als een ruime 17,5 inch. Het zadel heeft een zachte zit en geeft steun maar zet je niet vast. Boommaat is zelf in te stellen, er zit nu maat wijd in en ik medium heb ik er ook bij. Het zadel is zo goed als nieuw, nog maar een half jaar gebruikt door omstandigheden maar past niet op mijn huidige paard. Gisteren na gekeken door de zadelmaker en helemaal goedgekeurd. Nog recht en zachte kussens. Nieuwprijs is E2500 en volgens de zadelmaker nog 1750 waard. Mijn vraag prijs nu E950
Passen bij ons op locatie is mogelijk. Ook verzenden is mogelijk op mijn kosten , maar verzonden is verkocht.

Info over het zadel:
Dit zadel is voorzien van het AMS systeem, dat ervoor zorgt dat de druk beter verdeelt wordt bij de kussens. De kussens zijn gevuld met een synthetische wol/polyester melange en worden ingekapseld door een laag technisch neopreen.
Dankzij de mix van neopreen en conventionele vulling kunnen drukplekken worden voorkomen. Door de geheugenfunctie van de technische vulling en het neopreen blijft het zadel uitermate goed passen, ook tijdens intensief gebruik. Dit komt de zit van de ruiter ten goede en ook de beweging van het paard.

De singel is bevestigd aan het hele zitvlak door middel van een V-vorm. De twee singelstoten zijn bevestigd op drie plekken, waardoor ook de achterzijde van het zadel rustig op het paard ligt. Op deze manier wordt niet alle druk op één plek bevestigd, maar over het hele zadel verdeeld. Bij dit zadel is er een mogelijkheid voor een extra singelstoot.

De zit is zo gevormd dat het diepste punt in het midden ligt, zodat de ruiter altijd een optimale balans heeft. De vorm van de zadelboom zorgt voor een nauw contact van de ruiter met het paard en geeft het gevoel van een extreem diepe zit, zonder de bewegingen van de ruiter te beperken.

Registreer en log in om contact op te nemen met Orrie_VBW.
↑ Naar het begin van de pagina