Gereserveerd

Prijs: €12.500,00 | Geplaatst: do, 2021-09-23 11:42

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Geslacht:
Ruin
Leeftijd:
12 jaar
Stokmaat:
162 cm
Kleur:
Bruin
Ras / stamboek:
NRPS
Stamboekpapier:
Nee
Afstamming:
Afstamming
Moeder: 
Bowien-Rhodima (Lichte tour dressuur)
Vader: 
niet goedgekeurd (v. Krimh ox x Kantje's Carlando)
Vader van moeder: 
Rhodium

Super fijn te rijden allrounder te koop aangeboden. 12 jarige ruin van 1.62 hoog. 

ZZ-licht dressuur + 10 (ZZ-zwaar gereed)

L springen + 9 (nooit de hoofdfocus geweest, potentie voor veel meer)

M SGW + 2 

Zeer ervaren paard, maar wel eentje met karakter. Daarom is hij niet geschikt voor iemand die angstig of onzeker is. Een beginner die wél stevig in de schoenen staat, zie ik echter prima met hem wegrijden. Staat simpel aan de hulpen, makkelijker voorwaarts en licht in de hand. Past zich goed aan de ruiter aan. Zeker met springen en SGW neemt hij zijn passagier goed mee in het werk. Is niet kijkerig op de sprong en trekt er fijn op aan.

Hij is braaf op vreemd terrein, kan alleen op buitenrit en is goed verkeersmak. Trailerladen kun je alleen doen, maar een nieuwe trailer moet hij eerst wel weer even leren kennen. Hij geniet van elke aandacht die hij krijgt en lijkt daarmee ook voor veel doeleinden geschikt, zowel recreatie als sport en voor jong of oud. Leuk voor overgang pony naar paard of een paard om door ouder/kind te worden gedeeld. 

Regelmatig gezien door osteopaat, hoefsmid, dierenarts en tandarts. Geen verleden met blessures, kan zowel met als zonder ijzers. Het enigste 'gebrek' is dat hij geweekt hooi als ruwvoer moet krijgen. Gras eten is uiteraard ook goed.

Inclusief alle toebehoren: dressuurzadel, trenshoofdstel, eventueel stang & trens hoofdstel, springzadel, springhoofdstel, borsttuig, complete Amigo dekenset, etc. 

Reacties graag via +31 6 11 44 76 56

Registreer en log in om contact op te nemen met IrisDH.
↑ Naar het begin van de pagina