Arabische eenhoorn koop of breeding lease

Prijs: €8.000,00 | Geplaatst: do, 2021-09-23 10:20
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Geslacht:
Merrie
Leeftijd:
4 jaar
Stokmaat:
153 cm
Kleur:
Schimmel
Ras / stamboek:
Arabisch volbloed
Stamboekpapier:
Ja
Afstamming:
Afstamming
Moeder: 
MC Salilah
Vader: 
Nadal
Vader van moeder: 
Nepal

Een echt wit sprookjespaard... 

Wegens veranderde omstandigheden zoekt deze prachtige jonge merrie haar mens. 

 'Mientje' is met haar lange witte manen, stevige body en verfijnde hoofdje een plaatje om te zien! Ze heeft het super mensgerichte en vriendelijke karakter waar Arabieren zo om bekend staan en is dól op knuffelen. Haar Russische bloedlijnen geven haar daarbij een extra stoere en nuchtere inslag. 

Mientje is overwegend Russisch gefokt, met een klein scheutje Crabbet. Een groot deel van haar familie doet het dan ook heel goed in de sport, met name in de endurance. We verwachten van haar niet anders! 

Mientje is nog niet beleerd, maar alle basis kent ze. Ze is makkelijk te laden, bekend met zaken als dekens en beschermers, en algeheel netjes opgevoed, geënt, bekapt, etc. Eventueel kan in de overeenkomst worden opgenomen dat zij voor een maand professioneel beleerd wordt. 

We zoeken voor deze eenhoorn een plekje waar vooral enorm veel van haar gehouden gaat worden, waar ze echt tot haar recht kan komen. Bij voorkeur 24/7 buiten, omdat ze dit prettiger lijkt te vinden dan op stal staan. Ze is sociaal met alle paarden. 

Vanwege de bijzondere afstamming en kwaliteit van Mien, en omdat het afscheid zwaar valt, is er eventueel ook de optie voor een breeding lease met daarna optie tot koop. Kosten voor breeding lease bedragen €3000, voor 2 jaar (tot na het spenen van het veulen). Ook dan is liefde voor deze prachtige jongedame natuurlijk het allerbelangrijkst! 

Wegens niet-nakoming is er enige haast bij het vinden van de juiste plek voor Mientje. 

Heb jij dé plek voor dit sprookjespaard? Dan horen we graag van je via WhatsApp/bellen! 

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina