Workshop met paard voor ouder en hooggevoelig kind

Prijs: €85,00 | Geplaatst: wo, 2021-09-15 21:50

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Staat:
Nieuw

Workshop "de energie gebruiken van het paard "

Ben jij de ouder van een prachtig "gevoelig" kind. Een kind wat helemaal zichzelf kan zijn bij dieren.Graag in een rustige omgeving is met bijvoorbeeld één rustig vriendje of vriendinnetje.Het heerlijk vind om thuis te zijn omdat het daar veilig voelt.Maar op school of een andere drukke omgeving zich niet echt prettig voelt.  Druk, nerveus, onzeker of angstig wordt van alles wat tegenwoordig allemaal "moet". Hierdoor weinig vertrouwen heeft in zichzelf en zich niet zo prettig voelt op het moment. 

Ben je opzoek naar hulp voor je kind en zoek je als ouder naar tools om je kind beter te kunnen helpen en begrijpen?

Als ouders voelen we ons soms machteloos. Hoe kunnen we ons kind het beste helpen. Wat is er precies aan de hand? Wat vind hij/zij precies zo lastig in het leven? Je bent verdrietig want andere mensen begrijpen de situatie niet goed waar jullie samen inzitten. Je blijft advies vragen of uitleg geven aan mensen. Leraren zeggen het is een fantastisch lief kind. Dat is fijn om te horen en dat weet je zelf ook, maar thuis zie je hoe moeilijk het leven soms is voor je kind. Ik heb mij ook zo gevoeld met mijn bijzonder mooie zoon

De workshop is een leuke ontspannen en leerzame ervaring voor ouder en kind. Voornamelijk gericht op het kind maar heel zinvol en leerzaam voor de ouder. Op een ongedwongen manier zullen we paarden inzetten en leuke oefeningen gaan doen. Paarden willen mensen graag helpen en spiegelen onze vaak onbewuste moeilijke levensstukken. Zonder lastige woorden geven paarden informatie aan ons door via lichaamstaal. 

Je zult je kind beter gaan begrijpen en kunnen helpen na de workshop. Jou kind zal zichzelf beter begrijpen en ook weten wat het leven makkelijker voor hem maakt.

Ikzelf ben geboren en opgegroeid tussen de paarden. Eigenaar van twee prachtige paarden die ik inzet om mensen te helpen. Ik ben geboren als erg gevoelig persoon en voel mensen en paarden erg goed aan. Mijn passie ligt bij gevoelige mensen en paarden helpen. Een mooi en gelukkig leven is wat ik iedereen zo graag gun. Iedereen is uniek en moet de mogelijkheid hebben om zijn leven naar wens in te vullen. 

Ik werk per workshop met 1 ouder en1 kind om een mooie veilige omgeving te garanderen. De workshop duurt gemiddeld twee uur en is op afspraak op verschillende dagen en tijden af te spreken in Zeewolde ( Flevoland) 

Prijs voor de workshop voor ouder en kind samen €85.

Twijfel niet om meer informatie te vragen, dat zou jammer zijn.

http://enjoyhorseriding.nl 

Info.enjoyhorseriding@gmail.com 

Corelle Bökenkamp 

Registreer en log in om contact op te nemen met Corelle.
↑ Naar het begin van de pagina