Gezocht: verzorgster voor jonge haflinger

Prijs: notk | Geplaatst: wo, 2021-09-15 07:48

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Langzaam aan ben ik op zoek naar een leuke spontane verzorgster (bij voorkeur 18+) voor mijn haflinger jaarling hengst Mats (wordt in maart 2) welke gestald staat in Landsmeer. Het zal gaan om 1x en soms 2x in de week. Of als ik op vakantie ben mag je uiteraard vaker heen als je dat leuk vindt :)

In het begin zal het voornamelijk poetsen zijn, maar hoe ouder hij wordt hoe meer wandelen, grondwerk etc. ook aan de orde komt. Mocht je het leuk vinden kan je ter zijner tijd ook een handje helpen bij het beleer proces. Uiteindelijk zal rijden ook mogelijk zijn, maar gezien zijn leeftijd nu duurt dat dus nog wel minimaal een jaar of 2.

Ik zoek iemand die stevig in zijn/haar schoenen staat en een ruime ervaring met paarden heeft. Hij is super lief, maar het blijft een haflinger en het is nu nog een hengst.. Je hoeft geen ervaring te hebben met grondwerk, zolang je het maar wilt leren en bereid bent er lessen in te nemen. Uiteraard verwacht ik ook dat je netjes met mijn spullen omgaat.

Verder zou ik het erg leuk vinden om ook af en toe samen naar Mats te gaan. Ik ben hem nu met name 'wereldwijs' aan het maken, met het doel dat hij straks bij het beleren bomproof is. Nieuwe dingen zoals de eerste keer afspuiten, de eerste keren buiten wandelen etc. zijn nou eenmaal makkelijker met zijn tweeën en daarnaast is dat ook nog eens gezelliger. Dus ik zoek wel iemand die daar ook voor open staat!

Ik vraag verder geen bijdrage. Ik heb zelf ook altijd heel veel plezier van pony's van anderen mogen hebben in ruil voor dat ik goed voor iemand anders zijn pony zorgde en dat gun ik iemand anders ook :)

Mocht het je wat lijken ontvang ik graag een berichtje met wie je bent, je ervaring, wat je zoekt, etc.

Groetjes Larissa

Registreer en log in om contact op te nemen met larissa96.
↑ Naar het begin van de pagina