Stagiair communicatie met paardeninteresse gezocht

Prijs: €0,00 | Geplaatst: di, 2021-09-14 15:17

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Bij e-quine.com draait alles om het gedrag van paarden. Onze missie is om zoveel mogelijk kennis over het gedrag van paarden met elkaar te delen door educatie en inspiratie. Dit doen we in de vorm van de instructeursopleiding Paard & Gedrag, verschillende cursussen en nieuwe online activiteiten. Daar is de marketing en communicatie natuurlijk heel belangrijk bij. Lijkt het je dus leuk om meer ervaring op te doen met social media, online marketing, het schrijven van nieuwsbrieven en nog veel meer? Lees dan snel verder.

 

Wat ga je doen?

Volg jij een studie op het gebied van Marketing en Communicatie en heb je affiniteit met (het gedrag van) paarden? Word jij helemaal blij van social media en weet je gemakkelijk je weg te vinden binnen online communicatie middelen? Vind jij het leuk om je creatief bezig te zijn en content te maken? Dan zoeken we jou!

Wij hebben plek voor een enthousiaste stagiair die meer ervaring wil opdoen op het gebied van social media en online marketing. Je helpt mee om het marketing- en communicatieplan tot een hoger niveau te tillen, zorgt ervoor dat de naamsbekendheid van e-quine.com wordt vergroot en bedenkt en plaatst gave content op het gebied van paard en gedrag op diverse kanalen.

 

Verder:

  • help je mee met de externe communicatie zoals nieuwsbrieven;
  • zie je toe op de verschillende social media kanalen;
  • ga je met de camera op stap om lesweekenden en trainingen vast te leggen;
  • Verdiep je je in online advertising;
  • Help je mee om de website te optimaliseren;
  • en nog veel meer…

 

Wij vragen…

Wij zoeken een creatieve stagiair met affiniteit voor paard en gedrag. Verder is het van belang dat je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en nauwkeurig kunt werken.

 

Verder:

  • Volg je op dit moment een HBO of WO opleiding richting Marketing en/of Communicatie;
  • Ben je op zoek naar een meewerkstage;
  • kun je goed overweg met MS Office en heb je bij voorkeur al basiskennis van Photoshop en videobewerking.

 

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je een afwisselende stageplek bij een enthousiast en groeiend bedrijf waar ruimte is om veel te leren en voor eigen ideeën.

 

Contact

Heb jij interesse? Stuur mij dan je CV en een korte motivatie op info@e-quine.com. Graag een reactie voor 19 september. Startdatum zo snel mogelijk!

 

Contactpersoon: Carmen Baud
Email: info@e-quine.com
Website: www.e-quine.com

Registreer en log in om contact op te nemen met Carmen_baud.
↑ Naar het begin van de pagina