Verzorg(st)er gezocht voor sensibele Appaloosa (18+)

Gevraagd | Prijs: notk | Geplaatst: ma, 2021-09-13 19:03

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Omgeving Rhoon

Rodi is een 12-jarige appaloosa x quarter x criollo. Hij is ontzettend lief en knuffelig, maar hij heeft wel een gebruiksaanwijzing. Hij wordt momenteel recreatief western gereden en hij beheerst de basis, maar moet nog veel leren :) Hij is 1,53m.

Hij is erg gevoelig in de omgang. Over het algemeen is hij braaf, maar hij bouwt soms te veel spanning op en kan dit uiten in een aardige bok. Ik zoek dan ook iemand die rustig, eerlijk en geduldig is en stevig in zijn/haar schoenen staat.

In het begin zal het nog veel grondwerk zijn om een band op te bouwen. Bij genoeg vertrouwen is rijden een optie. Lessen mogen bij mijn eigen instructeur op eigen kosten (bij rijden wil ik graag dat je ook lessen neemt). In overleg kan en mag er veel!

Ik verwacht dat er netjes om wordt gegaan met Rodi en mijn spullen. Ook vind ik goede communicatie belangrijk en vind ik het fijn als je vertelt hoe het die dag is gegaan :)

Ik zoek iemand die een dag doordeweeks en een dag in het weekend beschikbaar is. Flexibiliteit in dagen is een pré. Ik vraag een kleine bijdrage.

Registreer en log in om contact op te nemen met xMagnum.
↑ Naar het begin van de pagina