Ruiterfitheid, houdingsanalyses, hartslagmeting paarden

Prijs: notk | Geplaatst: wo, 2021-07-28 14:56

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Staat:
Nieuw

Aangeboden:

- trainingen ruiterfitheid: tijdens deze training werk je aan je eigen fitheid d.m.v. diverse oefeningen naast je paard. Je krijgt (in een groepsles of 1-op-1) les rondom het onderwerp ruiterfitheid. Denk hierbij aan een soort personal training maar dan gericht op ruiters en amazones. We gaan aan de slag met: balans, coördinatie, spierkracht, lenigheid, uithoudingsvermogen, ontspanning etc. Ik probeer je te bewust te maken dat ook jouw eigen lichaam en de conditie daarvan belangrijk is tijdens het paardrijden, jullie vormen immers een team! Hoe fitter je zelf bent, hoe beter deze samenwerking zal verlopen.

- houdingsanalyses: ik ga jullie houding tijdens het halthouden, stappen, draven, galopperen bekijken! Evt ook bepaalde figuren, oefeningen of de sprong indien jullie dat willen. Dit vul ik in op mijn formulieren. Dat bespreek ik na de tijd met jullie! Ik neem de formulieren mee naar huis en aan de hand daarvan geef ik jullie evt wat oefeningen om de verbeterpunten ook daadwerkelijk te kunnen verbeteren. 

- hartslagmetingen paard (en ruiter): De analyse bestaat uit verschillende onderdelen, zowel op als naast het paard. Na tijd krijg je een rapport met de gegevens die ik genoteerd heb en bespreken we de resultaten. Het is een perfecte manier om inzicht te krijgen in de conditie en hersteltijd van je paard om zo je training te kunnen optimaliseren (niet meer, maar slimmer en beter trainen!!).

Voor meer informatie en kosten stuur me een berichtje (0631316294) of kijk op de website: www.fitandride.nl

Registreer en log in om contact op te nemen met fitandride.
↑ Naar het begin van de pagina