Prachtig merrieveulen v. Mocart

Prijs: €4.000,00 | Geplaatst: ma, 2021-07-19 20:11

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Geslacht:
Merrie
Kleur:
Schimmel
Ras / stamboek:
NRPS
Stamboekpapier:
Ja
Afstamming:
Afstamming
Moeder: 
Ice Ice Indy KS
Vader: 
Mocart
Vader van moeder: 
L'Étoile Magique KS

Hallo allemaal!

Mag ik me even aan jullie voorstellen? Mijn vrouwtje heeft me Rasputina KS genoemd en ik ben geboren op 5 juni 2021. Mijn mama is een hele mooie, grote schimmeldame (ik ben zo benieuwd wanneer ik zelf ook zo mooi wordt) en mijn papa is de geweldige Mocart...allebei schijnen ze een heel goed karakter te hebben dus volgens mijn vrouwtje moet dat met mij ook wel goed komen, nieuwsgierig ben ik in ieder geval al. Ook kan ik al heel hard rennen door de wei heen en vind ik het leuk om een beetje te bluffen tegen mijn grote familie (die saaierds willen helemaal niet met me spelen). 

Van mijn vrouwtje hoef ik eigenlijk helemaal niet te verhuizen, maar aangezien zij al zoveel paardjes heeft die al wat ouder zijn dan ik, ben ik toch wel benieuwd of er misschien iemand is die heeeeel veel van mij wil gaan houden en waar ik mijn hele leventje mag blijven (en dat duurt nog lang hoor!!). Mijn vrouwtje laat mij zeker niet meegaan met mensen die mij weer willen verkopen of die niet goed voor mij gaan zijn, (meerdere keren) kennismaken en mijn vrouwtje in de toekomst nog kunnen zien zijn wel belangrijk voor ons allebei.

Uiteraard ben ik nog veel te jong om nu al bij mama weg te gaan dus je zult nog wel even op visite bij mij moeten komen als je mij helemaal het einde vindt, maar dan kunnen we samen wel een hele mooie start tegemoet gaan.

Wil je mij in het eggie komen bewonderen? Stuur mijn vrouwtje dan even een berichtje en wie weet kroelen we dan binnenkort gezellig met elkaar. Je kunt dan ook mijn knappe mama en zelfs mijn knappe opa bewonderen.

Ooh, mijn vrouwtje wil trouwens 4000 euro voor mij hebben. Veel te weinig vind ik zelf, dus onderhandelen is ook niet mogelijk. 

Registreer en log in om contact op te nemen met Kasmi.
↑ Naar het begin van de pagina