Natuurlijk grondwerk les met je paard

Prijs: €35,00 | Geplaatst: zo, 2021-06-13 11:32

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Zou je je relatie met je paard willen verbeteren? Je oude problemen oplossen om ze nooit meer terug te krijgen?

Hi, mijn naam is Anastasija, oorspronkelijk kom ik uit Letland en AH paardvriendelijke instructie is mijn trainingsmethode. Geïnspireerd door jaren lang volgen en leren van grote meesters zoals Mikey Wanzenried CH, Honza Blaha CZ, Suzan Harris USA, Magreet Bouwmeester en Ylvie Fros NL.

In een twist van paarden psychologie en gedragstraining. Door elementen van dressuur en biomechanica kunnen we dichter bij je dromen komen en een prachtig plezier creëren tussen jou en je paard.

Wat mijn klanten zeggen:
“Wil je verder komen met het werk aan de hand en onder de man dan ben je bij Anastasija aan het juiste adres. Met haar ruime wijsheid, kennis, timing en humor brengt ze jou verder. Denk nu niet aan zoete broodjes maar aan hard werken en goede resultaten boeken tussen jou en je paard. Samen verbeter je de communicatie en zie en voel je de connectie. Je gaat je paard beter begrijpen en je paard beloont jou met goede resultaten. Hoe mooi is dat?”

Een les kost standaard €35 per uur plus reisvergoeding. Als je contact met mij opneemt, stel ik een passende offerte voor jouw persoonlijke situatie aan.

Er zijn ook mogelijkheden bij mij op stal te komen trainen of lessen.

Graag klik de link hieronder om filmpje te bekijken.
https: youtu.be/XNFRwrxogyc

Tot snel!
Anastasija & Horses
www. anastasija.eu

Registreer en log in om contact op te nemen met Anastasija_Z.
↑ Naar het begin van de pagina