Droomplek gezocht voor mijn twee tinkers

Gevraagd | Prijs: notk | Geplaatst: zo, 2021-06-13 10:01
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Wie heeft de ultieme droomplek voor mijn paarden, waar ze een gelukkig en gezond  fijn leven kunnen hebben? Ik vind het prima om zelfvoorzienend te zijn, in pension is ook goed.

Wat zijn ze moeilijk te vinden... stallingen waar paarden de hele dag buiten mogen lopen, maar ook kunnen schuilen bij slecht weer en in de zon, beperkte grasinname krijgen (2-3 uur per dag), verder onbeperkt ruwvoer tot hun beschikking hebben uit slowfeeders (een paar uur zonder is geen probleem), een goede ondergrond voor de hoeven (niet veel blubber). Een stalling waarin paarden worden uitgedaagd om te bewegen, waar opslag mogelijk is voor mijn spulletjes, stromend water en electriciteit. 

Ik ben heel benieuwd en kom graag kennismaken. 
O ja, wie ben ik, Yvonne, 53 jaar jong, ervaren paardenvrouw,  aardig en betrouwbaar, rustig, altijd bereid tot overleg maar niet meer bereid om consessies te doen aan de gezondheid van mijn tinkers. 

Wil je graag verhuren aan meerdere paarden(mensen) dan ken ik wat paardenfans die dolgraag hun paard willen stallen op zo'n plek! 

Ik hoor het graag!

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina