Bijrijder gezocht - omgeving Rhenen

Prijs: €75,00 | Geplaatst: do, 2021-06-10 08:30

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Hoi!

Voor mijn lieve, energieke 11-jarige arabische ruin zoek ik een bijrijdster voor tenminste 2 en soms 3 dagen in de week. 
Rahmi is een 11-jarige, speelse, energieke, lieve en betrouwbare arabier. 4 jaar geleden hebben we de overstap gemaakt van dressuur naar western. We hebben samen wel lessen gevolgd en de basis is er, maar een echt westernpaard met alle knopjes erop is Rahmi niet. Hij is vooral een lol met je knol-knol. Bakwerk vind ik heel erg saai (en hij daardoor ook) en daarom rijden we het liefst buiten. Echter kom ik qua tijd daar niet altijd aan toe en merk ik dat Rahmi het liefst op pad gaat of andere leuke dingen doet. Eten en aandacht, daar doet hij alles voor. 

Ik ben dus op zoek naar iemand die het leuk vind om met Rahmi aan de slag te gaan voor de ene twee dagen (bij voorkeur disndag en zaterdag) in de week en de andere week drie dagen in de week (bij voorkeur dinsdag, vrijdag en zaterdag). Buiten rijden, bakwerk, grondwerk, wandelen in het bos, etc. Rahmi is wel heel dapper, maar kan soms schrikken. Hij zal nooit wegrennen, maar hij springt wel opzij. Dat is een kwestie van kilometers maken, er zit geen greintje kwaad in hem. 

Hij staat gestald in Rhenen aan de Cuneraweg. Als we het erf van de buurman oversteken, kunnen we daarna het bos in. Lessen mogen, op eigen kosten, maar dan wel westerngericht. Je hoeft geen westernruiter te zijn (dat was ik ook niet), maar er wel voor open staan om dit te leren. Ik vraag een kleine bijdrage van €75,- per maand.

Lijkt het je wat, neem gerust contact op zodat we kunnen kennismaken!

Groetjes,

Linda (en Rahmi)

Registreer en log in om contact op te nemen met bamisalami.
↑ Naar het begin van de pagina