Knappe welsh b merrie te koop

Prijs: €2.000,00 | Geplaatst: ma, 2021-06-07 14:36

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Geslacht:
Merrie
Leeftijd:
12 jaar
Stokmaat:
118 cm
Kleur:
Bruin
Ras / stamboek:
Welsh
Stamboekpapier:
Nee
Afstamming:
Afstamming
Vader: 
Wildzang's Sultan

Enkel voor een heel goed thuis is onze knappe Marcia te koop.

Ze heeft veel in haar mars en ik heb te weinig tijd om meer met haar te trainen en dat vind ik zonde van haar talenten.

Marcia, welsh b, ong 1.18 schofthoogte, merrie, 17/5/2009 (vader is Wildzang's Sultan)
- Pittig
- Werkwillig
- Slim
- Lief
- Extravert
- Sensitief
- Beleerd zowel aangespannen als onder zadel, heel veelzijdig
- Zowel met bit als bitloos beleerd

Marcia is heerlijk om mee samen te werken. Ze is werkwillig en slim en pakt dingen heel snel op. Ze is zacht in de hand en wil met je samenwerken, dat is erg fijn.
Voor hele jonge of bange kinderen is ze (soms) wat te pittig en te slim, maar voor een kind die al wat kan en niet bang is is ze super mooi en fijn te rijden.
Vanwege tijdgebrek wordt ze ongeveer 1 keer per maand gereden. Voor de kar is langer geleden, maar ik weet dat ze het met training zo weer oppakt. Afgelopen febr met de sneeuwweek heb ik haar wel een aantal keren voor de slee gehad en dat deed ze super.

Marcia heeft zomereczeem. Ik ben sinds een aantal weken bezig met een zelf samengestelde lotion en dat maakt, in combinatie met hooi en weinig gras, dat ze nu nog steeds zonder jeuk zonder deken kan staan. Dat gaat tot nu toe prima. Natuurlijk gaat haar eczeemdeken en vliegenmasker wel mee. Daar functioneert ze ook prima mee.

Ik zoek voor haar iemand die er lekker mee bezig gaat (een menner, ruitertje, of allebei, of iemand die lekker gaat grondwerken bijv). Een plek waar ze veel buiten komt met schuilmogelijkheid. Ze kan wel op gras, maar ik heb het idee dat het suiker in gras haar jeuk verergert en ze wordt er gauw dik van. Hier is 24/7 gras in combinatie met niet werken geen goede combi in ieder geval.

Zoals je merkt: ik ben een eerlijk verkoper en zoek een eerlijke koper. Geen handelaren of maneges. Vanwege eczeem niet geschikt voor fok.

Pony staat achter Hardenberg, Hoogenweg.

Vraagprijs €2.000,-

Registreer en log in om contact op te nemen met Jolindaa_.
↑ Naar het begin van de pagina