Gezocht: nieuw paarden maatje

Gevraagd | Prijs: €4.000,00 | Geplaatst: zo, 2021-05-16 18:56
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Leeftijd:
6 jaar
Stokmaat:
162 cm
Kleur:
Bruin
Stamboekpapier:
Nee

Hi!

De komende tijd ga ik op zoek naar een nieuw paard. Ik heb kortgeleden mijn driejarige merrie in moeten laten slapen door een verschrikkelijk ongeluk. Hierdoor ben ik mijn grootste maatje kwijt en ik merkte al snel dat ik niet lang zonder paard wil. Daarom ga ik langzaam op zoek naar een nieuw paard. ik plaats dit zoekertje omdat ik absoluut geen haast heb en bokt prettiger voelt dan alle marktplaats advertenties. Een paardje komt vlakbij mijn huis te staan op een zeer kleinschalige pensionstal. In de zomer 24/7 op de wei en van november/december tot april meer dan 12 uur in de paddock met een vast groepje andere paarden. Paardenwelzijn staat bij mij voorop, mijn paard staat bij mij uberhaupt op nummer één (oké gedeelde plaats samen met m’n vriend). 
Wat zoek ik:

- Een merrie of een ruin

- Leeftijd tussen de 5 en 10

- stokmaat 1.48 tot 1.65

- minimaal zadelmak

- Aanleg voor dressuur of er in ieder geval plezier in. 

- Geen draver of koudbloed

- Voorkeur voor een paard waarvan jij als huidige eigenaar nu zegt 'wat een knuffelkont'. 

- Budget voorlopig: +/- 4000

 
Ik bied een hele fijne stalling en een oneindige hoeveelheid aandacht en liefde. Consequente en ervaren training, instructie zit bij mij op het terrein en is fantastisch. Hier maak ik dan ook graag gebruik van. Ik heb geen gezin dus het hoeft geen gezinspaard te zijn. De stal is heel erg rustig met een stabiele kudde, geen grote pensionstal.

Denk jij er aan om binnenkort je paard te verkopen en heb je geen haast (ik zet dit erbij omdat ik geen snelle afhandeling wil, geen snelle beslissingen, rustig de tijd om kennis te maken)? Denk je dat jouw paard bij mij zou kunnen passen? Of wil je nog wat aan mij vragen? stuur me dan zeker een berichtje!

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina