Aangeboden plekje op semi-paddock paradise

Prijs: €75,00 | Geplaatst: ma, 2021-05-10 21:11

Informatie over de verkoper

Advertentie details

We hebben momenteel een plekje vrij in onze semi-paddock paradise waar de paarden 24/7 buiten lopen. 

Op een prachtige rustig locatie, direct gelegen aan huis bieden wij een plekje aan voor een pony ruin (stokmaat C pony tot circa 1.55m) om deel uit te maken van een kleine kudde. De kudde bestaat momenteel uit twee lieve aanhankelijke jonge mannen: een kruising Friese ruin van 2 jaar en een kruising Tinker hengstje van 9 maanden. 

We hebben sinds kort een paddock paradise (de basis is er, nu zijn we bezig om alle elementen toe te voegen), met een track van 200 meter en een fijne ruime paddock waar een voer/(slowfeeder)hooi plek wordt gemaakt. Op de track gaan we boomstammetjes plaatsen, er staan bielzen waar borstels aan bevestigt worden om als krabpaal te dienen, er liggen eetbare takken en zo verzinnen we nog meer dingetjes om het 'paradijs' op te vullen. 
Verder is er voldoende weidegang om de hele lente en zomermaanden (en deel van de herfst) lekker van te eten.
Als het kouder wordt en er geen voldoende gras meer is gaan we hooi bijvoeren. 

Er is geen rijbak aanwezig, wel kan het binnenweiland van de track dienen om in te rijden. Echter is de omgeving zo mooi dat ik zelf met mijn paarden altijd fijn de bossen in ging om buitenritten te maken.

Het land ligt aan een rustig zandpad, aan mijn ouderlijk huis waardoor er altijd toezicht op de paarden is. In de schuur is er ruimte om zadels/hoofdstellen en dergelijke neer te leggen. 

We vragen een vergoeding á 75,- euro per maand, dit is inclusief hooi in de wintermaanden. De verzorging van de paarden gaat in overleg.

Voor vragen of om contact op te nemen, stuur gerust een bericht, of whatsapp/bel.

Registreer en log in om contact op te nemen met Loontje_.
↑ Naar het begin van de pagina