GERESERVEERD Knappe Appaloosa ruin

Prijs: 1000 - 2000 | Geplaatst: za, 2021-05-08 14:06
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Geslacht:
Ruin
Leeftijd:
11 jaar
Stokmaat:
163 cm
Kleur:
Speciaal / Overige
Ras / stamboek:
Appaloosa
Stamboekpapier:
Ja
Afstamming:
Afstamming
Moeder: 
Tara
Vader: 
Alvarino
Vader van moeder: 
Totem Native Snow

Knappe Appaloosa ruin van bijna 12 jaar (juni) zoekt een echte Appaloosa gek.

Komt altijd naar je toe in de wei (als hij dat niet doet, is het niet zijn dag). Een zeer intelligent paard die van uitdaging en afwisseling houdt. Hij houdt van spelen en zet dan weleens de boel op stelten.

Hij is klassiek beleerd en kent het werken aan de hand, longeren (zowel enkele als dubbele lijn) en lange lijnen. Vind nieuwe dingen als schriktraining, clickertraining, horsemanship, denkspelletjes etc allemaal leuk. 

Hij is zadel- en ruitermak, maar al lange tijd niet meer gereden. Dit zal helemaal vanaf het begin opgepakt moeten worden. Gezien zijn gevoelig en intelligent karakter, dus niet voor een beginner of onzekere ruiter. 

Ik zoek een plek waar hij heel veel of 24/7 buiten kan staan met soortgenoten. Het is een sociaal paard. Staat hier in een kudde met paarden en shetlanders. 

Hij zoekt een geduldig mens die dolgraag zijn hart wil veroveren. Die hem alle aandacht van de wereld geeft (dat vind hij stiekem toch wel erg leuk). Iemand die hem met respect behandeld en er alles aan doet om hem te leren begrijpen. 

Hij is bij mij nog nooit ziek oid geweest. Is in december nog bij de tandarts geweest. Wordt elke 6-7 weken bekapt (ijzerloos).

Goed huis is erg belangrijk. Handelaren hoeven niet te reageren. 

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina