Bijrijder/verzorger gezocht

Gevraagd | Prijs: notk | Geplaatst: do, 2021-04-15 10:12

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Hallo allemaal !

Wij zijn voor onze grote shetlander merrie op zoek naar iemand die haar minimaal 2x per week beweging wil geven. Het is een lieve merrie die houd van tutten en knuffelen. Ben jij maximaal 1.50m. En 45 kilo, dan kun je op haar rijden. Anders kun je denken aan grondwerk/longeren/wandelen enz. Ze werkt super graag en is met rijden dan ook erg enthousiast. Ze zal nooit bokken of steigeren maar is, zeker in het begin, wel behoorlijk snel. Om die reden vind ik haar niet geschikt voor een beginner of angstige ruiter. In de omgang is ze super braaf en makkelijk. Ze is dol op crossen en springen.

We hebben een buitenbak en wonen op 5 minuten stappen van een groot natuurgebied. Ook zijn er verschillende stallen in de omgeving waar, buiten corona, veel wedstrijden en evenementen georganiseerd worden. 

We bieden veel en vragen weinig. Als het vertrouwen en de klik er is, is the sky the limit. Je mag (onder begeleiding van een volwassene) buitenrijden, op wedstrijd, het kan allemaal. Het enige wat we terugvragen is dat je minimaal eens per 2 weken op eigen kosten les met haar neemt en dat we er op kunnen rekenen dat je ook echt minimaal 2x per week komt. Ook als het regent en ook als straks de herfst/winter weer begint. 

Registreer en log in om contact op te nemen met Copi.
↑ Naar het begin van de pagina