WINACTIE speciaal voor Paardenstichtingen

Prijs: teab | Geplaatst: wo, 2021-01-13 12:12
Images: 

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Staat:
Nieuw

Iedereen heeft het zwaar gehad afgelopen jaar, maar zeker ook de paardenstichtingen. Daarmee bedoel ik paardenopvang, zorgboerderijen, rusthuizen, paardrijden voor gehandicapten, etc. Organisaties die veel met paarden werken maar volledig draaien op vrijwilligers en winst maken niet tot doel hebben. 

Zelf ben ik vorig jaar als vrijwilliger langere tijd bij een paardenopvang betrokken geweest en ik weet hoe pittig het kan zijn voor de vrijwilligers, maar ook voor het bestuur van een stichting. Tijdens mijn opleiding voor Begeleider Hersenwerk voor Paarden, heb ik ook regelmatig gratis lessen gegeven aan de vrijwilligers van die opvang, uiteraard met de opvangpaarden en dat vond ik super leuk om te doen.
Daarom heb ik besloten om de gekke start van dit jaar een beetje op te vrolijken en een GRATIS WORKSHOP HERSENWERK VOOR PAARDEN weg te geven speciaal voor deze goede doelen! Uiteraard wordt in de workshop rekening gehouden met de Corona-maatregelen of wordt de workshop gegeven na de lockdown.

Met als EXTRA EEN SUPERLUXE SNUFFELMAT van 5050 Shop die ook graag meedoet met deze actie. De opbrengsten van de snuffelmatten van 5050 Shop komen altijd al ten goede aan een goed dierendoel en zij waren dan ook meteen bereid om ook een snuffelmat ter beschikking te stellen waar de vrijwilligers dus ook na de workshop mee kunnen werken! Even wat ontspanning en fun voor vrijwilligers en de paarden. 

Hersenwerk houdt in dat je een paard laat zoeken naar iets lekkers in of op verschillende materialen, onder jouw begeleiding. Je stimuleert onder andere het natuurlijke gedrag van het paard, maar het zorgt ook voor verbinding tussen mens en paard. Elk paard verdient hersenwerk en het is ook voor elk paard geschikt. Naast paarden die volop in training zijn, is het bijvoorbeeld ook heel geschikt voor paarden met blessures, paarden die met pensioen zijn of voor jonge paarden. Hersenwerk biedt mentale uitdaging zonder het paard fysiek te belasten.

Wat moet je doen om mee te doen? Eigenlijk niet zoveel! Je moet alleen via dit formulier aangeven waarom jouw stichting deze workshop en snuffelmat moet winnen. Inschrijving sluit 22 januari.

Ben je geen paardenstichting, maar wil je wel zo'n workshop? Kijk dan even op Paardenmeisje 2.0 voor meer informatie of mail me op paardenmeisje2punt0@gmail.com.

Ben je geen paardenstichting, maar wil je wel zo'n mooie snuffelmat? Kijk dan even op de pagina van 5050 Shop.

Registreer en log in om contact op te nemen met PM_2punt0.
↑ Naar het begin van de pagina