Fijne stalling in Noordlaren

Prijs: €185,00 | Geplaatst: vr, 2020-11-20 19:13
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Bij ons in het prachtige Noordlaren hebben we nog een klein aantal stallen vrij.

Stal ‘Het Tinkerplein’ ligt direct aan het Noordlaarderbos. Vanaf stal rijd je direct de zandpaden op. Ook de bossen van Glimmen en de Appelbergen liggen op rij-afstand. Voor de fanatieke buitenrijders zijn ook de Onnerpolder, Vosbergen en zelfs Zeegse goed te bereiken.

Onze stal is voorzien van een gedraineerde buitenbak, uitgestrekte weilanden voor het zomerseizoen en twee ruime (gedraineerde) paddocks voor het winterseizoen. In de zomer staan de paarden 24/7 buiten, in de winter staan ze overdag op de paddock en ‘s nachts op stal. In de paddock krijgen ze (onbeperkt) voordroog van goede kwaliteit.

We zijn met een gezellige club mensen die regelmatig met elkaar gaan buiten rijden, lessen volgen en daarnaast worden er soms ook clinics op stal georganiseerd. Er is materiaal om een sprongetje te maken aanwezig.

In het winterseizoen vragen we je om 1 staldienst (paarden binnen zetten en de paddock uitmesten) per week te draaien, daarnaast ben je zelf verantwoordelijk voor het uitmesten van je stal op vrijdag of zaterdag. Doordeweeks worden de stallen door ons opgestrooid en voorzien van hooi. 

De kosten bedragen €185 per maand, exclusief de eventuele huur van een zadelkast.

Interesse? Stuur dan een berichtje. Je bent van harte welkom om eens te komen kijken!

[Deze advertentie is automatisch gesloten.]

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina