Prachtige Andalusiër aangeboden.

Prijs: notk | Geplaatst: di, 2020-09-15 15:24
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Geslacht:
Ruin
Leeftijd:
9 jaar
Stokmaat:
160 cm
Kleur:
Bruin
Stamboekpapier:
Nee

Hierbij bieden we helaas onze mooie Andalusiër te koop aan ivm tijdgebrek. 

Champino, omgenoemnd naar Chico, is een 9 jarige, ongeveer 1.60 hoge ruin. wij verkopen Chico als weidemaatje\gevoelig grondwerk paard. Chico kan nog buitenritten rijden, hij is 99% verkeers mak. Die en procent zit het in de koeien, dus hiervoor een zekere ruiter zou beter zijn. Maar, Chico heeft een kleine beperking. Dit zie je terug als hij elke dag in de bak rond loopt een uur of 2-3. Vandaar dat hij weggaat als grondwerk paard en misschien nog wel is leuk voor een klein buitenritje. Buiten loopt hij overgens prima, alleen op het harde in een goede draf is ook geen optie meer. 

Chico komt uit Spanje, hij heeft daar in optochten gelopen. Hij heeft zo'n beetje alles wel gezien en is met mij mee over, onder viaducten geweest, door dorpen, het bos, langs groot verkeer, motors, langs een 60 km weg, van alles. Wel heeft chico een enorme deuk in zijn vertrouwen opgelopen. Ik zoek dus iemand die hieraan gaat werken en hem het vertouwen in de mensen, en het werken, terug geeft. 

Bij ons in de kudde (3) ''verschuilt'' hij nogal achter mijn andere paard. Maar hij doet geen kwaad verder. Hij heeft 2 jaar alleen gestaan (Nouja, geiten) en erna op stal. Toen bij mij gekomen. Ik weet niet hoe hij is in een kudde van bijvoorbeeld 8, maar als ik hem zo ken, zou dit geen probleem moeten geven. Hij is enorm lief en zou écht geen vlieg kwaad doen, het is helaas gewoon angst waarvoor ik geen tijd\energie heb om dit helemaal opnieuw te bevestigen. En dit is niet eerlijk tegenover hem natuurlijk. 

Prijs is niet belangrijk voor een 5* huisje en handelaren\manege's hoeven zeker niet te reageren. Het zou leuk zijn nog wat foto's na verkoop te ontvangen op zijn nieuwe plekje. Mocht er intresse zijn in dit (Prachtige) projectje dan zie ik graag een brichtje tegemoet. 

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina