Muizenvangster zoekt boerderij/stal/landelijk huis

Prijs: notk | Geplaatst: vr, 2020-07-31 10:53
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Aangeboden voor een boerderij/stal/landelijk huis. 

Het geluk van mijn dieren staat bij mij altijd bovenaan en soms moet je dan keuzes maken die je eigenlijk liever niet maakt. Na lang wikken en wegen en met ontzettend veel pijn in mijn hart heb ik besloten om voor mijn lieve poezenvriendinnetje Zira op zoek te gaan naar een nieuw fijn plekje, waar ze volledig zichzelf kan zijn. 

Zira is een vierjarige, eigenzinnige buitenkat, eentje die altijd op avontuur uit is en de beste muizen- en rattenvanger die ik ken. Helaas is mijn huidige huisje niet de omgeving voor haar waar zij lekker heel de dag rond kan struinen en kan jagen en ik merk dat dit haar erg ongelukkig maakt. Ik ben dus op zoek naar mensen met een boerderij, pensionstal of gewoon een huis in een landelijke omgeving die o.a. wat extra klauwtjes kunnen gebruiken om de ongewenste beestjes weg te houden, maar vooral mensen die heel goed voor Zira willen zorgen en haar kunnen bieden wat ze nodig heeft. Hier hoort ook op zijn tijd een uitgebreide kroelsessie bij, want daar houdt Zira van als ze op haar gemak is (wat ze bij mij niet meer is) en dat ze het huis in mag en kan komen wanneer ze wilt. Ze is 80% van de dag buiten, maar die andere 20% vindt ze het heerlijk om lekker warm in een mandje voor het raam te slapen. 

Daarnaast vind ik het belangrijk dat haar nieuwe plekje ver genoeg bij mij (Waddinxveen) vandaan is. Ze is ontzettend slim en ik wil niet dat ze haar weg naar haar oude huis gaat proberen te vinden. Ik wil zelf ook kijken voor ze verhuist waar ze terecht komt, ze gaat alleen naar een goed baasje. Verder is Zira geen kat voor kinderen en vindt ze honden en andere katten niet leuk, dit gaat alleen goed als ze voldoende ruimte hebben om elkaar te vermijden. 

Zira is gesteriliseerd en gechipt en heeft nog nooit medische gebreken gehad. Altijd geënt, ontvlooid en ontwormd.

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina