Bijrijder aangeboden 't Gooi

Prijs: notk | Geplaatst: vr, 2020-07-03 13:35

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Hallo allemaal!

Mijn naam is Jip van Dam, ik ben 26 jaar oud, 1.70m lang en rijd inmiddels ongeveer 15 jaar paard. Van jongs af aan heb ik paarden bijgereden, ingereden en doorgereden. Ik ben absoluut geen angstige ruiter, heb ervaring met jonge en onzekere paarden, maar ben wel te allen tijden eerlijk en consequent naar het paard. Ik heb geen probleem met het leiderschap op me te nemen. Wel vind ik het belangrijk om de mogelijkheid te hebben af en toe les te nemen, zodat ik blijf bijleren en het paard op niveau kan blijven trainen. Ik ben een handige ruiter, maar geen top dressuurruiter. Ik schat in dat ik rond L2 niveau rijd, ik heb nooit wedstrijden gestart, dus dit niveau is niet gemeten. Ik ben in het bezit van het ruiterbewijs. 

Ik ben opzoek naar een paard/grote pony op fietsafstand van Hilversum-Laren (of goed bereikbaar met het OV) waar ik 1 á 2 dagen per week mee aan de slag kan gaan.

Heel belangrijk aan het bijrijden vind ik dat er goede communicatie is tussen eigenaar en bijrijder. Ik zal altijd eerlijk zijn, ook als er bijvoorbeeld iets niet helemaal lekker gaat. Wederzijds vertrouwen vind ik van groot belang.

Ik kan een kleine bijdrage betalen, lessen nemen, of helpen met de werkzaamheden op stal.

Registreer en log in om contact op te nemen met Maanlicht.
↑ Naar het begin van de pagina