WONING in Zuid Frankrijk IN DE STILLE VERKOOP

Prijs: €0,00 | Geplaatst: vr, 2020-05-29 16:38
Images: 

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Staat:
Gebruikt

IN DE STILLE VERKOOP (mond op mond reclame en Bokt) onze scherp geprijsde woning

 In een gezellig gehucht met vier woningen staat deze vrijstaande instapklare woning in de Limousin/ Haute Vienne in St Leger Magnazeix met 4400 vierkante meter grond rondom. Twee eenvoudige inloopstallen voor twee paarden staan in de schaduw van het bos.

De woning is aan het einde van het gehucht gelegen, volledig vrijstaand en de dichtstbijzijnde woning is 50 meter verderop. Rondom is gras, cq weilanden. Achter het huis is uitzicht op de weilanden. De woning is een vaste woon woning maar kan ook als vakantiehuis aangekocht cq gebruikt worden.

Het gehucht is erg gezellig en kent drie Franse families die open staan voor buitenlanders en buitengewoon vriendelijk zijn. Wij hebben er vanaf 2011 met heel erg veel plezier gewoond en wij gaan een eindje verderop wonen in Magnac Laval in onze Fermette, die nu dienst doet als verhuur gîte.

Beschrijving van de woning: de woning kent een woongedeelte (80 vierkante meter) , daarnaast een kleine werkruimte met daarachter een geïsoleerde kamer met een biljart, en een grote geïsoleerde schuur.  Vrijstaand van het huis staat een garage.

De gehele woning heeft een smaakvolle lichte tegelvloer op de slaapkamers na waar vloerbedekking ligt.

Het huis is volledig geïsoleerd, zowel als het om de muren gaat, de deuren en de ramen die van dubbel glas zijn. Het heeft een moderne keuken met daarachter een bijkeuken, moderne badkamer, 2 slaapkamers en een woonkamer. De ruimtes in het huis zijn verbonden met een gang. Zoals alle woningen in de buurt, heeft de woning een septic tank in goede staat aan de zijkant van het huis in de grond zitten.

De woning kent twee ingangen, zowel voor als achter. Vóór kom je binnen in een royale gang. Links van de gang is de woonkamer, recht vooruit de keuken met bijkeuken, en als de gang rechts gevolgd wordt dan rechtuit de badkamer met douche, wc en wasbak en rechts twee tweepersoons slaapkamers.

Achter kom je binnen in de bijkeuken die verbonden is aan de keuken.

De woonkamer heeft een gemakkelijk te stoken economische houtkachel die middels een onzichtbaar buissysteem de keuken, gang en badkamer verwarmd. De woning is daardoor zeer geriefelijk en behaaglijk hoe koud het buiten ook is. De kachel heeft weinig hout nodig.

De woning is volledig gerenoveerd de afgelopen 6 jaar, dus er zijn volop elektrische groepen,  en alles is eigentijds en in stap klaar.

De tuin is rondom het huis en omdat het huis aan het einde ligt van het gehucht is er weinig doorgaand verkeer, daar het meeste verkeer bestemmingsverkeer is. Dat geeft een fijne rustige omgeving zonder dat het te afgelegen is. Of anders gezegd, het is een fijne idyllisch plekje.

Mocht u vragen hebben dan kunt u mij pb-en. Het huis zal in overleg opgeleverd worden en  komt pas in 2021 of 2022 in de officiële verkoop. De stille verkoop zorgt ervoor dat er één bodemprijs door ons is bepaald, dat het huis ook daadwerkelijk zal moeten kosten. Dus vraagprijs is tevens die bodemprijs en niet onderhandelbaar en daarbij zal alleen de kosten van de notaris en eventuele kosten van overdrachtsbelasting en rapporten die verplicht zijn bijkomen. Als het huis in de officiële verkoop komt zal de vraagprijs een stuk hoger uitvallen. Alleen serieus geïnteresseerden kunnen pb doen om de vraagprijs op te vragen en meer gegevens en foto's van het huis. In mijn profiel zijn meer foto's van het huis te zien.

 

 

 

 

Registreer en log in om contact op te nemen met pien_2010.
↑ Naar het begin van de pagina