TE KOOP leuk vrijstaande woon of vakantie woning op het Fran

Prijs: €119.500,00 | Geplaatst: vr, 2020-05-29 16:38
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Staat:
Gebruikt

Doordat de aanvraag voor hypotheek door de bank is afgewezen is dit huis weer op de verkoop markt 

Leuk vrijstaand woon- of vakantiehuis op het Franse platteland

Prijs: € 119 500 | Ref.: 3540 | Kliks:: 36

Te koop zonder makelaar - vriendelijk, vrijstaand en comfortabel woon- of vakantiehuis in een gezellig gehucht 'à la campagne' op een ruim perceel van 4400 m2, omringd door weilanden. Het gehucht kent in totaal 5 huizen en ligt nabij St Leger Magnazeix en Magnac Laval. Vanuit het huis zijn er onbeperkte mogelijkheden om uren te wandelen, fietsen of te paardrijden.

Beschrijving

Het huis heeft een salon met houtkachel, een complete, eigentijdse keuken, een bijkeuken, twee slaapkamers en een moderne badkamer met ruime inloopdouche. De meeste woonruimten hebben een lichte tegelvloer, maar in de slaapkamers ligt vloerbedekking.

Het huis heeft tevens een aangebouwde schuur, een ruimte met biljart (20 m2), en een werkruimte (30 m2). Daarnaast is er een vrijstaande garage.

Het terrein

Het terrein meet in totaal 4400m2, verdeeld in een grote tuin van 3500 vierkante meter met daarachter een eigen bosje van 900 vierkante meter. Er is een moestuintje en een berghok voor tuingereedschap en de houtvoorraad. Op het terrein is verder een stallingsplaats waar de huidige bewoners een caravan hebben geplaatst, in gebruik als onafhankelijke 'logeerkamer'. Er is meer dan genoeg ruimte voor een zwembad.

Overige Informatie

Het huis is volledig gerenoveerd en geïsoleerd, met nieuwe ramen en deuren, en is instapklaar. De verwarming komt van een houtkachel met een ingenieus buizensysteem dat warme lucht verspreidt naar keuken, badkamer en gang. Een economisch systeem, want in 2019 werd in totaal slechts 3 kuub hout verstookt, ook nog eens afkomstig uit het eigen bosje. In de keuken, salon en douche zijn aanvullend elektrische radiatoren. Het huis heeft een septic tank.

Voor meer foto's of info zie:

 https://immogo.com/nl/houses/show/3540/leuk_vrijstaand_woon-_of_vakantie...

[Deze advertentie is automatisch gesloten.]

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina