Prestige Top Dressage 17 inch

Prijs: €850,00 | Geplaatst: do, 2020-05-21 20:18

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Staat:
Gebruikt
Discipline:
Dressuur
Materiaal:
Leer

GERESERVEERD!

Ivm overlijden paard en de overgang naar een Wintec Cair voor mijn pony bied ik mijn goed onderhouden Prestige Dressage Top aan voor verkoop. Het is een 17 inch dressuur zadel met boommaat 32, is aanpasbaar. Het zadel word verkocht incl stijgbeugelriemen en stijgbeugels. De 65cm Rider Pro singel is tegen meerprijs ook te koop.

Ik zie het zadel het liefst naar iemand gaan die de mogelijkheid heeft het zadel correct te laten passen, verkocht is verkocht. Ik ben bereid om het zadel te brengen zodat er gepast kan worden. Mochten we bij het goed passen van het zadel overgaan tot koop zitten de door mij gemaakte benzine kosten bij de verkoopprijs in begrepen. Bij het niet passen en dus niet kopen van het zadel is een benzine kosten vergoeding gewenst. Ik zit namelijk niet te wachten op dubieuze zadel koop en verkoop verhalen, ik verzend dus ook niet.

Het zadel is te koop voor €850. De singel is voor een meerprijs van €45 ook ter overname. Ik sta open voor biedingen naar waarde. Kosten voor het laten passen/controleren van het zadel door een zadelmaker is voor je eigen rekening. Er zit geen haast bij de verkoop.

Registreer en log in om contact op te nemen met Kristy1998x.
↑ Naar het begin van de pagina