Paardenwagen B rijbewijs APK 19 juni 2021! Peugeot J5

Prijs: €4.495,00 | Geplaatst: wo, 2020-05-20 20:56
Deze advertentie is gesloten
Images: 

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Staat:
Gebruikt

Wegens omstandigheden is onze paardenwagen te koop. Wij hebben er 2 jaar plezier aan beleeft, gebruikte hem voor ritjes naar duin, bos, strand en de rijhal van de paardenclub. Omdat mijn vrouw ernstig ziek is lukt dat helaas niet meer en mag jij er plezier aan gaan beleven.
De paarden staan achterstevoren. Vorige eigenaar heeft er veel aan laten doen zoals: nieuw remmen en remleidingen (allemaal en zijn nu van koper), nieuwe uitlaat (ook helemaal), 4 nieuwe banden, nieuwe distributiesnaar en nieuwe aandrijfas. Wij hebben het tussenschot praktischer laten maken, er is een nieuwe startmotor ingekomen, gereviseerde brandstofopvoerpomp, ruitensproeierpompje vervangen, mooi nieuw dakraam, nieuw achterlicht, 2 van de 4 drukcilinders klep vervangen en nog wat kleine dingen. Ook heb ik het laatste deel van de laadklep vervangen voor hardhout (rekeningen ter inzage).
Beide jaren met kleine dingetjes door de keuring, die nu geldig is tot 19-06-2021!
Start prima. Heeft 159.000 km gereden. Je kunt er met zijn drieën in zitten. Achteruitrij camera die je ook kunt schakelen op zicht op je paard.
De auto is van 1994, max laadvermogen op kenteken is 3100 kg. 
Het is Peugeot J5 met een 2.5 liter 4 cilinder diesel met een 5 versn. bak. Het onderstel is van Iveco, waar ook de Citroen Jumper en de Fiat Ducato mee gebouwd zijn. Veel gebruikt als camper, eventueel genoeg onderdelen (nieuw en 2de hands) nog beschikbaar.
Er zit een goede bodem in (4 jaar oud).
Wagen is voor B rijbewijs.

Bellen is sneller. Wil je wel mailen dan graag naar ymebosgra@hotmail.com
tel nr 06-20488126

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina