haflinger ruin/ weidemaatje of recreatie

Prijs: notk | Geplaatst: di, 2020-03-24 11:08

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Geslacht:
Ruin
Leeftijd:
23 jaar
Stokmaat:
150 cm
Kleur:
Vos
Ras / stamboek:
Haflinger
Stamboekpapier:
Nee
Afstamming:
Afstamming
Vader: 
Star

Sting zoekt een nieuw huis!

Ik ben momenteel in het bezit van een ontzettende lieve haflingerruin. Ik kan hem echter niet de aandacht geven die hij verdient, terwijl hij hier zo enorm van geniet. Sting is 23 jaar, maar dit merk je nog niet aan zijn doen en laten. Sting is een echte goedzak en kan goed met andere paarden overweg. Hij is sociaal en erg aanhankelijk.

Sting kan nog worden bereden en maakt nu ongeveer 1 keer in de week een buitenritje. Dit vindt hij ook nog erg leuk. Ook zou hij prima kunnen doorgaan voor een weidemaatje. Ook zou hij vanwege zijn karakter ook geschikt zijn voor een zorgboerderij of voor mensen met een (verstandelijke) beperking. Het is een paard dat voor je door het vuur gaat en nergens bang van is. Rondom, een bomproof paard.

Sting heeft wel last van zomereczeem, maar dit is prima onder controle te houden door het gebruik van een eczeemdeken. Daarnaast heeft hij lichte atrose in zijn linkervoorbeen, maar volgens de dierenarts vormt dit vooralsnog geen belemmering. Verder is hij in uitstekende gezondheid.

U bent natuurlijk altijd welkom om eens langs te komen of een kijkje te nemen. Voor vragen of verdere toelichting kunt u mij een berichtje sturen. De prijs kunnen we later overeenkomen, het belangrijkste is een goed tehuis!

Registreer en log in om contact op te nemen met love_urla.
↑ Naar het begin van de pagina