Manegeweek op de Veluwe

Prijs: teab | Geplaatst: di, 2020-02-18 20:33
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Onze manegeweken gaan dit jaar door. Natuurlijk houden wij ook hierbij aan de regels betreft corona. Bij vragen kan je bellen en mailen (gegevens staan onder deze advertentie) Er is een maximum van 18 kinderen per dag, het rijden gebeurt in 3 groepen (dus 6 kinderen per groepje) Spelletjes en activiteiten vinden plaats in 2 groepen, indien het weer het toestaat is bijna alles in de open lucht. Naast het normaal schoonmaakschema wordt er extra schoon gemaakt. Bij de lunch mogen de kinderen onder 12 zonder de 1,5 meter naast elkaar eten. Kinderen ouder dan 12 jaar worden op 1,5 meter geplaatst en ook de leiding houd zo veel mogelijk afstand tijdens de activiteiten, spelletjes en de lunch.

Ben jij gek op paarden en pony's en wil jij alles leren wat er bij hun verzorging en training komt kijken? Dan ben je tijdens de manegeweek van harte welkom op onze manege.

Tijdens de manegeweek gaan de kinderen op een leuke en plezierige manier leren wat er allemaal bij pony rijden komt kijken. Zo leren de kinderen oa longeren, freestylen, voeding, harnachement, exterieur, dressuur, balkjes lopen, sprongetje maken en nog veel meer. De manegeweek is dus een soort ponykamp waarbij de nadruk ligt op meer leren over de dagelijkse verzorging en training van een pony, afgewisseld met spelletjes en andere activiteiten. En slapen de kinderen gewoon thuis in hun eigen bed.

Deze leuke week begint op maandag en duurt tot vrijdag. Je kan je aanmelden voor de hele week, maar ook losse dagen komen is mogelijk.

Wat kan je dus oa verwachten: - Elke dag rijden - Pimp je Pony - Diverse leuke spelletjes zoals; Levend Ponybord (levend ganzenbord), Ik Hou van Paardenspel (op basis van Ik Hou van Holland van tv) en nog veel meer. - Diverse activiteiten zoals longeren, freestylen, valtraining en natuurlijk nog veel meer.

De kinderen worden verwacht tussen 08.45 en 09.00 en mogen worden opgehaald tussen 16.30 en 17.00 (in overleg is eerder of later ophalen mogelijk)

Pony per dag: € 35-,

Paard per dag: € 40-,

Pony hele week: € 155-,

Paard hele week: € 180-,

Data 2020:- zomervakantie;

* maandag 27 juli - vrijdag 31 juli

* maandag 3 augustus - vrijdag 7 augustus

* maandag 10 augustus - vrijdag 14 augustus

* maandag 17 - vrijdag 21 augustus -

herfstvakantie; maandag 19 oktober - vrijdag 23 oktober

Wie zijn wij? Wij zijn een gezellige familie manege waarbij plezier voor ruiter en dier voorop staat. Wij willen graag iedereen de kans geven om op een leuke en veilige manier kennis maken met de paardensport. Maar ook de fanatieke (wedstrijd) ruiter kan bij ons vol aan de slag. Wij zijn van alle markten thuis. Daarnaast hebben wij de mooiste buitenritten omdat wij direct aan de Veluwe grenzen. Onze manegeweek is al jaren een groot succes bij de vaste klanten waarbij we met ervaren leiding staan die elke jaar er vol voorgaat om alle kinderen het naar hun zin te maken. Ervaring in het rijden is niet nodig. Kinderen zonder ervaring of met weinig ervaring worden geholpen door een meeloper tijdens de les. Deze houd de pony vast en legt diverse dingen uit (zoals hoe het sturen werkt, of wat op het goede been licht rijden is) Kijk voor meer informatie op: Site: https://www.sequoiastablesermelo.nl/ Facebookpagina: https://www.facebook.com/sequoiastablesermelo Je kan ook contact met ons opnemen via: Telefoonnummer: 0341–426426 E-mail:contact@sequoiastablesermelo.nl Natuurlijk hebben we dit jaar ook echte ponykampen voor iedereen die al wat meer ervaring hebben. Zie hiervoor onze andere advertentie.

[Deze advertentie is automatisch gesloten.]

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina