Ponykamp op de Veluwe

Prijs: teab | Geplaatst: di, 2020-02-18 20:03
Deze advertentie is gesloten
Images: 

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Onze ponykampen gaan dit jaar door. Natuurlijk houden wij ook hierbij aan de regels betreft corona. Bij vragen kan je bellen en mailen (gegevens staan onder deze advertentie)

Er is een maximum van 16 kinderen, het rijden gebeurt in 2 groepen (dus 8 kinderen per groepje) Indien het weer het toestaat is bijna alles in de open lucht. Naast het normaal schoonmaakschema wordt er extra schoon gemaakt. Ook zijn er diverse maatregelen genomen om zoveel mogelijk de regels te volgend rondom corona.

Ben jij gek op paarden en pony’s? Vind het je het geweldig om een hele dag (en zelfs de hele nacht) op een manege te zijn? Tijdens onze ponykampen ben je dan aan het juiste adres.

Wat kan je verwachten?

* Elke dag 2x rijden

* Diverse spelletjes met en zonder pony’s

* Pimp je Pony kan natuurlijk niet ontbreken

* BBQ

* Een gezellige bonte avond

En natuurlijk nog veel meer, maar dat blijft een verrassing ;)

Wij hebben nog plek in onze ponykampen op de volgende data: Wees er vlot bij, want ze lopen meestal snel vol!

VOL VOL VOL - Zondag 19 juli tot en met vrijdag 24 juli  VOL VOL VOL

- Zondag 23 augustus tot en met vrijdag 28 augustus (nog enkele plekken beschikbaar)

Wie zijn wij?

Wij zijn een gezellige familie manege waarbij plezier voor ruiter en dier voorop staat. Wij willen graag iedereen de kans geven om op een leuke en veilige manier kennis maken met de paardensport. Maar ook de fanatieke (wedstrijd) ruiter kan bij ons vol aan de slag. Wij zijn van alle markten thuis. Daarnaast hebben wij de mooiste buitenritten omdat wij direct aan de Veluwe grenzen. Onze ponykampen zijn kleinschalig met voldoende ervaren kampleiding die elke jaar er vol voor gaat om alle kinderen het naar hun zin te maken. Alle kinderen tussen de 7 en de 15 jaar zijn welkom. Kijk voor meer informatie op: Site: https://www.sequoiastablesermelo.nl/ Facebookpagina: https://www.facebook.com/sequoiastablesermelo Je kan ook contact met ons opnemen via: Telefoonnummer: 0341–426426 E-mail:contact@sequoiastablesermelo.nl Ps: Vind je het heel gezellig bij ons klinken maar durf je nog niet de hele week weg van thuis te zijn? Vraag dan naar onze manegeweek. Dit is een soort ponykamp, waarbij je gewoon thuis kan slapen.

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina