Geweldige allround ruin

Prijs: €10.000,00 | Geplaatst: vr, 2020-02-14 18:56

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Geslacht:
Ruin
Leeftijd:
11 jaar
Stokmaat:
173 cm
Kleur:
Schimmel
Discipline + Niveau:
DressuurZ
Ras / stamboek:
KWPN
Stamboekpapier:
Ja
Afstamming:
Afstamming
Moeder: 
Warma Rheina
Vader: 
Spielberg
Vader van moeder: 
Royal Diamond

Op zoek naar een leuke schimmel, die af en toe meer toverbal is dan zijn eigen kleur? Dan heb ik het perfecte paard!

Bij deze bied ik mijn paard Epos, roepnaam Ufo, aan. Ufo is een KWPN’er van 10 jaar, wordt dit jaar 11. Ik heb hem sinds 2012 in bezit, met veel plezier. Uuf heeft een stokmaat van ca. 1.74m.

Het is een heerlijk allround paard wat voor iedere ruiter geschikt is. Hij zet geen stap verkeerd en zal geen vlieg kwaad doen. Is in groepsverband meestal degene die redelijk onderaan in de rangorde staat. Hij is wel gewend met andere paarden te staan en het is wel belangrijk dat hij met andere komt te staan.

Ook na een week stilstaan kun je zo opstappen zonder problemen. Hij zal nooit bokken of steigeren, alleen een jolige sprong maken na een tijdje stil staan. Uuf heeft een ontzettend meewerkend karakter en zal altijd zijn best voor je doen. Hij wordt zonder sporen gereden.

Ik rijd de klasse Z1 met winst met hem. Hij kan ook een sprongetje maken, alleen doen we dat niet actief. Je kunt met hem alleen op wedstrijd en hij loopt zo de trailer op. Hij is volledig verkeersmak en we zijn ook een aantal keer op het strand geweest. Buiten kan hij wel wat sterker in de hand zijn.

Ik heb eigenlijk weinig tot niets met hem gehad. Hij heeft harde benen en is praktisch nooit kreupel. Hij is in januari 2020 naar de tandarts geweest en jaarlijks netjes geënt. Braaf bij de hoefsmid, tandarts en dierenarts. Daarnaast is hij in het bezit van een stamboom.

Filmpjes aan de longe verkrijgbaar.

Reden van verkoop is omdat mijn ambities hoger liggen in de sport en Uuf hier helaas geen geschikte bouw voor heeft.

Prijs is exclusief spullen. Toebehoren kunnen tegen meerprijs overgenomen worden. Hij wordt gereden met een symbion zadel, deze is 2x per jaar nagekeken door een zadelmaker.

Registreer en log in om contact op te nemen met Joelle1107.
↑ Naar het begin van de pagina