Verzorger gezocht voor 2 paarden in omgeving Harmelen

Gevraagd | Prijs: €0,00 | Geplaatst: za, 2020-01-11 12:41

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Verzorger gezocht voor 2 paarden, 2 of 3 dagen per week.

Voor mijn 2 paarden zoek ik iemand die doordeweeks 2 of 3 dagen voor mij de stallen en paddock in orde maakt. Het zal waarschijnlijk gaan om maandag en dinsdag, mogelijk komt daar woensdag of donderdag bij.

De paarden kunnen voorlopig niet gereden of gelongeerd worden door de verzorger, maar er mag wel gepoetst, geknuffeld en gewandeld worden. Eén keer per maand zal ik een rijles met mijn merrie en een grondwerk-les met mijn ruin aanbieden.

Bij gebleken geschiktheid en klik met mij en de paarden kunnen de lessen opgevoerd worden (1 rijles en 1 grondwerk-les per maand gratis) en kan er in de toekomst zelfstandig gereden en gelongeerd gaan worden.

Ik train de paarden volgens de principes van de 4 dimensies. Deze methode is ontwikkeld door drs. Karin Leibbrandt van 4DimensionDressage en ik ben door haar opgeleid instructeur en revalidatietrainer. De lessen zullen dus ook volgens die methode gegeven worden.

Het gaat om een lieve, maar (mentaal) krachtige vosmerrie van 17,5 jaar, 1,64m groot, en een lieve, maar hele slimme ruin van 12 jaar, 1,70 groot. Beide paarden zijn braaf, maar vragen wel iemand die stevig in de schoenen staat, die de leiding kan nemen zonder ‘de baas’ te spelen. De merrie is ruim 13 jaar bij mij en de ruin heb ik vorig jaar aangekocht als revalidatie paard. Hij komt van ver, maar is op de goede weg. Hij wordt nog niet bereden, maar binnenkort zullen we daarmee gaan beginnen. De ruin is een ‘headshaker’ (zeer stressgevoelig en hij is fysiek nog niet in orde), wij zijn hier mee bezig, maar dit dient dus wel in de gaten gehouden als je vlakbij hem bent.

De stal is gelegen aan de Reijerscop in Harmelen. Het is een buitenlocatie en is niet bereikbaar met het openbaar vervoer.

Voor meer informatie of vragen en bij interesse kun je contact opnemen met mij via pb.

Registreer en log in om contact op te nemen met Agossie.
↑ Naar het begin van de pagina