Lieve tinkermerrie

Prijs: notk | Geplaatst: di, 2019-10-22 15:28

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Geslacht:
Merrie
Leeftijd:
8 jaar
Stokmaat:
154 cm
Kleur:
Bont
Stamboekpapier:
Nee

Wegens tijdgebrek te koop.

Lieve 8 jarige tinkermerrie. In 2016 is zij naar Nederland gekomen vanuit Ierland, hier is zij ingereden en doorgereden tot B-niveau, daarna heb ik haar gekocht.

Lilly is een lieve, maar gevoelige merrie. Zodra jij gespannen bent, neemt zij dit ook over, zowel op de grond als onder zadel.
Bij ons is dit bij het rijden een keer misgegaan, waardoor het vertrouwen bij mij weg is. Ik heb haar later (zomer 2018) nog een keer opnieuw laten doorrijden op basis van grondwerk en parelli. Dit deed ze heel erg goed, maar uiteindelijk is ook dit weer verwaterd, omdat de spanning om te rijden bij mij te groot is.

Met grondwerk is ze super braaf, heel gevoelig en leergierig. Goed in staat om te ontspannen en ze heeft ook duidelijk plezier in het werken!
In de afgelopen zomervakantie ben ik weer fanatiek met haar aan het werk geweest, ze is nog prima zadelmak, alleen er heeft al ruim een jaar niemand meer opgezeten.

Door mijn nieuwe baan en extra functies die ik bekleed heb ik veel te weinig tijd om met haar aan het werk te zijn. Ze staat daardoor vooral in de weide en dat vind ik zonde, zeker omdat ze zo leergierig is!

Ik heb geen haast met haar verkoop, het is voor mij vooral belangrijk dat er een goede klik is tussen haar en haar eventuele nieuwe eigenaar.
Let op: het is écht geen pony voor beginners.

Registreer en log in om contact op te nemen met x_Rebecca.

Reacties

Door Lalaura_x op

Goedendag. wat een prachtpaard zeg! Kunt u mij vertellen hoe het gaat met trailerladen en bij de hoefsmid etc? Is ze verkeersmak? Ook met groot verkeer? Kan ze alleen op buitenrit?
En is ze vanuit zichzelf voorwaarts en fris of wat luier en minder actief tijdens het rijden? En wat is de vraagprijs en verkoopt u de toebehoren erbij? Ik hoor het graag!

↑ Naar het begin van de pagina